2777
2789
عنوان

متنفرم از...

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست

دوستان یه سال قبل من یه باتری نو داشتم ۱۵۰ خریده بودمش اما گوشیم خراب شد باتری و جاریم برداشت گفتم برا گوشیش استفاده کنه منم گفتم ۱۰۰ تومن منظورم این بود پول شو بده اونم باتری رو پس داد.

دیگه از اون موقع قهر کردن رفت و آمد نداشتیم الان ۱۰ روزه بچه اش بدنیا اومده بنظرتون زنگ بزنم بهش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متنفر نیستم ولی زورم میگیره از اونایی ک ادا مریم مقدس درمیارن

یا مثلا داری با کاربری مرد حرف میزنی..حالا دل و قلوه هم نمیدیا.. حرف معمولی 

مث عمه بلقیسااا.. سریع نی نی یار تگ میکنن.. بابا وقتی یکی حرف میزنه  خودش حواسش جمع همه چی هست... 

اداهاا چیه..!... تو برو خود را باش.... 

منم موافقم . یکی یه بار همین کارو با من کرد .  ازش نمیگذرم من حرف بدی نزدم . رب میفروخت . بهش ...

بیشعور بوده خودتو ناراحت نکن 😘😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
جا نیست دیگه عزیزم کوتاه بیا

رو عصابم نرید رو پاک میکنم دیگه با این امضا مطمعنم همه فهمیدن ک نباید با کاربر جدید اشتباهم بگیرن و رو عصابم برن

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

کافیه بگی غیر مذهبی هستم.فوری میگن اهان اون مشکلات زندگیت مال همینه خدا زده به کمرت😁

هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد؛ هم رونقِ زمانِ شما نیز بگذرد/ باد خزانِ نکبت ایام ناگهان؛بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد/آن کس که اسب داشت غرورش فرونشست؛گَردِ سُم خران شما نیز بگذرد/در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت؛این عوعو سگان شما نیز بگذرد..گیلان 
منم موافقم . یکی یه بار همین کارو با من کرد .  ازش نمیگذرم من حرف بدی نزدم . رب میفروخت . بهش ...

هرس نخور منم شوهرم انگشتاش رو قطع کرده بود جلو چشمم زندگی من ک تازه عروس بود خونه خالی بود کارم ب روانشناس کشید اینجا درد و دل کردم ی بار با یکی دوام شد گفت من با ادم روانی بحث ندارم تو وضعت معلومه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خدایشش چه کار زشتی بوده  آدم به روز دعوا داره یه روز هم خیلی با هم خوبن..  به قول مادربز ...

دقیقااا 

برو برو  تو برو سبزیتو پاک کن و پشت سر این و اون غیبت کن 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 نکنه رفتی تاپیکمو خوندی😂 من خودم مجردم گفتم بیان غیب کنن تو سبزیم کمکم کنن نامردا نیومدن ک😂😂😂