2777
عنوان

متنفرم از...

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست

والا من که تو تاپیکام چیز بد ندارم .ولی یه کاربر هست هر جا میره از دخترم مایه میذاره .

البته بگم که من سر سوزنی ناراحت نمیشم.چون این اشخاص تنها سلاحی که دارن برای بحث همینه .چیزی برای ارائه ندارن دیگه.

این کاربر رو من کراش داره 😂😂

البته تو تاپیک اقایون هم داداچ داداچ میکنه 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ولی من مخالف نیستم  چه عیبی داره  بعضیا اینقدر دروغ میگن که مجبورن😁

ببینید مثلا یه کاربری اومد اینجا گفت پزشکم و شروع کرد برای پیشگیری از کرونا بگه اینقدر ویتامین دی بخورید بدون هیچ منبعی فقط با استناد به این که من پزشکم و حرفمو باور کنید که ما خیلی تعجب کردیم چون دوزی که میگفت مسموم کنندس و خیلی خطرناکه،بهشم گفتیم اهمیت نداد،یه کاربر رفت تاپیکای قبلیش عکس سونو گذاشته بود کاربرا براش تحلیل کنن معلوم شد پزشک نیست و دروغ میگه،یه نفرم گفت پرستارم آمارای دلهره آور میداد و کلی دروغ در مورد آمار کرونا گفت که اونقدر جدی میگفت همه باور کردن بعد یه نفر رفت تاپیکای قبلیش معلوم شد ایشون اصلا کارش ربطی به بیمارستان و کرونا و آمار و هیچی نداره!خوب بله این جور افراد باید دروغشون برملا بشه ولی اینکه بریم تاپیکهای یه نفرو ببینیم که بیایم بهش بگیم مثلا تو دیگه حرف نزن که فلان مشکلو داری یا شوهرت فلانه یا خانوادت فلانن خوب واقعا زشت و تاسف آوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=133145974]دوستان یه سال قبل من یه باتری نو داشتم ۱۵۰ خریده بودمش اما گوشیم خراب شد باتری و جاریم برداشت گفتم ب ...[/QUOTE

وا چه قهر مسخره ای 

اره بهونه خوبی زنگ بزن بهش 

هرچقد قهرا طولانی بشه کینه ها بیشتر میشه  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
هرس نخور منم شوهرم انگشتاش رو قطع کرده بود جلو چشمم زندگی من ک تازه عروس بود خونه خالی بود کارم ب رو ...

واقعا بعضی ها چه زبون گزنده ای دارن . 

جالبش این بود دید من جوابشو نمیدم رفته بود تاپیک زده بود که کاربر مونا بیا جوابتو بگیر 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 نکنه رفتی تاپیکمو خوندی😂 من خودم مجردم گفتم بیان غیب کنن تو سبزیم کمکم کنن نامردا نیوم ...

ما اینیم دیگه😂😂😉

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍
واقعا بعضی ها چه زبون گزنده ای دارن .  جالبش این بود دید من جوابشو نمیدم رفته بود تاپیک زده بو ...

خدا شفا بده

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
[QUOTE=133145974]دوستان یه سال قبل من یه باتری نو داشتم ۱۵۰ خریده بودمش اما گوشیم خراب شد باتری و جا ...

خودم خیلی مراعات میکنم تا کدورت پیش نیاد اما این مسئله...

چون یه بار قبل کرونا دعوتشونم کردیم نیومدن.خودم میخوام زنگ بزنم بعد کرونا کادوی بچه شو ببرم اما دیگه فاصله رو رعایت کنم مثل قبل نباشم .چون عادت دارن همیشه حق به جانب ...

این همه آنلاین هست لطفا راهنماییم کنین.

تو این یکسال جایی نرفتی ک جاریتم اونجا باشه نگاش

نشون میده هنوز ناراحته یا نه ولی کوتاه بیای بهتره دنیا

ارزش این حرفارو نداره.

تو این یکسال جایی نرفتی ک جاریتم اونجا باشه نگاش نشون میده هنوز ناراحته یا نه ولی کوتاه بیای بهتره ...

نه دیگه خودمون یه بار رفتیم خونشون عادی بودن بعدش بهمون گفتن ازتون ناراحتن . اومده بودن خونه مادرشوهرم دعوتشون کردیم نیومدن دیگه از اون موقع ندیدمشون...

نه دیگه خودمون یه بار رفتیم خونشون عادی بودن بعدش بهمون گفتن ازتون ناراحتن . اومده بودن خونه مادرشوه ...

همین یبار زنگ بزن  اگ رفتارش درس شد ک هیچی 

اگ نشد دیگ خودتو کوچیک نکن منم تولد برادر زادم 

از دست زنش ناراحت بودم ولی واس تولد بچه  رفتیم

انتظار داشتم اونا بیان خونمون نیومدن منم دیگه نرفتم

نه دیگه خودمون یه بار رفتیم خونشون عادی بودن بعدش بهمون گفتن ازتون ناراحتن . اومده بودن خونه مادرشوه ...

ولی وجدانا تو کاری نکردی ک اینقد ب جاریت بربخوره

چ نازک نارنجیه و کینه ای.

ولی وجدانا تو کاری نکردی ک اینقد ب جاریت بربخوره چ نازک نارنجیه و کینه ای.

نه گلم من خودم خیلی مراعات میکنم کدورت پیش نیاد ولی انگار اون اخلاقشه همیشه حق به جانب باشه با همه مشکل دارن آخریش منم. همه تعجب میکردن چطور بین ما چیزی نیس از بس من مراعاتش کرده بودم.

وای آره طفلی دنیا اوندفعه یه تاپیک زده بود که خوشبختم و فلان  قصدش انرژی مثبت بود  بعد ی ...

فقط کاش اون بود😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤