2777
2789
عنوان

متنفرم از...

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست

منم موافقم . یکی یه بار همین کارو با من کرد . 

ازش نمیگذرم من حرف بدی نزدم . رب میفروخت . بهش گفتم چقدر گرون میدی . اونم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت . اون موقع بچه ام رو از دست داده بودم . رفت خوند اومد بهم گفت تو روانی هستی و افسردگی داری . معلومه چه ادمی هستی خدا بچه ات رو گرفته . من که حلالش نمیکنم 

چ حوصله ای دارن    

الان یه کاربر رفته تاپیکای اون یکیو خونده بعد اومده بهش میگه تو از 16سالگی نون خور اضافه بودی انداختنت بیرون شوهرت داد بلد نیستی سبزی پاک کنی😐

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت ک کارآگاهی کردی😅

اول اون اومد اسکرین از تاپیک قبلی من گرفت خخخ ولی من اسکرین نگرفتم فقط نگاه کردم ببینم خودش مریم مقدسه کیه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
الان یه کاربر رفته تاپیکای اون یکیو خونده بعد اومده بهش میگه تو از 16سالگی نون خور اضافه بودی انداخت ...

دیدم...تاکید میکنم خیلی حوصله دارن🙄

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

وای آره طفلی دنیا اوندفعه یه تاپیک زده بود که خوشبختم و فلان  قصدش انرژی مثبت بود  بعد ی ...

خدایشش چه کار زشتی بوده 

آدم به روز دعوا داره یه روز هم خیلی با هم خوبن.. 

به قول مادربزرگ خدا بیامرزم میگفت هوای دل زن و شوهرها مثل بارون بهاریه، یه لحظه یهو میبینی رعد و برق میزنه و بعدش صاف و آفتابی میشه

یه بارم یکی تاپیک زد مانتو گرفتم 500تومن بعد دوتا از 

کاربرا رفتن اسکرین گرفتن از تاپیکاش اومدن گفتن بدبخت چرا دروغ میگی مگه تو طلاق نگرفتی از کجا اوردی ‌۵۰۰تومن

خیلییییی ناراحت شدم براش خاک توسرشون😭😭

الان یه کاربر رفته تاپیکای اون یکیو خونده بعد اومده بهش میگه تو از 16سالگی نون خور اضافه بودی انداخت ...

برو برو 

تو برو سبزیتو پاک کن و پشت سر این و اون غیبت کن 😂😂😂😂

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍
استارتر با اجازت یه سوال میتونم اینجا بپرسم؟نمیخوام تاپیک بزنم

بپرس عزیزجان

وای آره طفلی دنیا اوندفعه یه تاپیک زده بود که خوشبختم و فلان  قصدش انرژی مثبت بود  بعد ی ...

😂😂عجب مخ قوی داشته چطوری یادش مونده من اصلاا پستای کسیو یادم نمیونه حوصلمم نمیگیره برم تاپیکاشو بخونم مگه قراره همیشه تو زندگی زناشویی گل و بلبل باشه

ادم یع روز قهره یه روز خوش