2777
2789

روغن هسته اناربزن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرب نیست؟

بزن تونت درموردش بخون

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
ماسکه دیگه؟خوبه ؟حساسیت ایجاد نمیکنه؟چون‌من‌تاحالا استفاده نکردم‌ پوستمم رو به خشکه

ماسک نیست

اسکراب گردو مارک شون میزدم مثل کرم داخلش خورده های پوست گردو داره رو پوست ماساژ میدی باهاش ده دقبقه بعد میشوری لایه برداری میکنه من میزدم شفاف میکرد در هفته دوبار فقط باید بزنی قیمتشم پارسال 24بود

لطفا لایک نکـنیـد 🐻🍭🍫🍓🐣

اسکراب دوبار در هفته

ژل شستشوی صورت مناسب پوستت

ماسک خاک رس مناسب پوست از عطاری بگیر

عالیه

ماسک ماست و نشاسته عالیه

سیب زمینی رنده کن ابش بگیر توش یه نشاسته حمع میشه اون بمال بصورتت عالیه روشن میکنه

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏