2777
2789
عنوان

خانومای قزوینی یلحظه بیاین

1723 بازدید | 14 پست

یسوال داشتم بنظرتون دکتر لالوها دکتر خوبیه یا شکوه سادات ابوترابی؟؟

من دوماه پیش سقط داشم الان بین این دوتا دکتر موندم راستی اگه هرچی از این دوتا دکتر میدونید بهم بگید

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

لولوها دکتر خوبیه . 

خدیجه علمی زاده من برا مراقبت های بارداری میرم پیشش یبارم مشکوک ب بارداری خارج رحم بودم پیشش رفتم ، خیلی راضی ام ازش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا پیش ماما میرفتم بعد ک مجبور ب سقط شدم رفتم پیش دکتر مهرزاد اسعدی خیلی ازش تعریف میکردن ولی خب خیلی پولکی بود با اینکه کورتاژ شده بودم گفته بود دوباره برم پیشش ک شستشو بده رحممو ک اونم ی نوع کورتاژه کلیم پولشه دیگه منم مریض شدم نرفتم 

لولوها دکتر خوبیه .  خدیجه علمی زاده من برا مراقبت های بارداری میرم پیشش یبارم مشکوک ب بارداری ...

جدی؟من اصلا اهل دکترعوض کردن نبودم ولی بعداز سقطم خیلی حساس شدم

میگم یه سوال دارم ازت استارتر . علمی زاده فقط پاستور جراحی میکنه ، اگه ازش بخوام تو مهرگان سز ام میک ...

نمیدونم عزیزم من خیلی راجعبه این چیزا اطلاعات ندارم شرمنده

جدی؟من اصلا اهل دکترعوض کردن نبودم ولی بعداز سقطم خیلی حساس شدم

جدی کارش خوبه میخوای یه سر پیشش برو فقط ویزیتش یکم گرونه ۵۴ تومن ایناس

ما تو گروه مامان های باردار واتس اپمون هم هفته شما از قزوین داریم😊

میگم شما میدونی جواب سوالمو؟؟ 

دکترم علمی زاده اس ،که با پاستور قرارداد داره ، ولی من میخوام مهرگان سز بشم بنظرت قبول میکنه مهرگان انجام بده ؟ امکانش هس؟

میگم شما میدونی جواب سوالمو؟؟  دکترم علمی زاده اس ،که با پاستور قرارداد داره ، ولی من میخوام م ...

راستی یچیزی یادم اومد اگه با مهرگان قرارداد نداشته باشه قبول نمیکنه حالا چرا میخوای بری مهرگان پاستورم ک خوبه من تو دهخدا سقط داشتم خیلی افتضاح بود 

راستی یچیزی یادم اومد اگه با مهرگان قرارداد نداشته باشه قبول نمیکنه حالا چرا میخوای بری مهرگان پاستو ...

زایمان اولم دهخدا بود اتاق خصوصی داشتم آشغاااال بود انگار تو‌ کوثر زایده بودم ! مهرگان خیلییییی میگن خوبه ! پاستورم خوبه ب نظرت؟

زایمان اولم دهخدا بود اتاق خصوصی داشتم آشغاااال بود انگار تو‌ کوثر زایده بودم ! مهرگان خیلییییی میگن ...

دهخدا ک شبیه ب شکنجه گاهه تو اتاقاش دستشویی ندارن من شب گفتم میخوام برم دستشویی گفت باشه الان میفرستم بیان کمکت کنن منم تازه از اتاق عمل اومده بودم حالم خوب نبود رفت صبح اومد دنبالم گفت میخواستی بری دستشویی پاشو بریم منمو میکشوند با خودش میبرد تند تندراه میرفتم نشستم رو توالت فرگنی اول صبح بود هواسرد اسفندماه بود لباسای اتاق عمل تنم بود دراورد اب یخو‌گرفت رو پاهام ی لکه خون داشت اون بشوره میگفتم بخه انگار ن انگار هی میگفت زود باش کارتو بکن زود بریم با یخ خودمو شستم اومدم تو اتاقم داشتم یخ میزدم ولی پاستو خیلی خوب بود مامانم اونجا بستری بود خیلی بهش میرسیدن اصلانم اذیت نشد هم اتاقی مامانم خیلی اذیت میکرد پرستارارو ولی اصلا ناراحت نمیشدن 

خالمم مهرگان بیتری بود اونجا ک دیگه از نظررسیدگی عالی بود منم ب امید خدا بارداربشم حتما میرم پیش دکتری ک تو مهرگان باشه