2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک 140 تا فیلم سینمایی دارم که ندیدم دارم اونا رو می بینم. فعلا دارم افسانه ی 1900 رو می بینم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
کاش حداقل جواب،میداد باهاش در مورد اب وهوا چت میکردیم.

من شوهرم اعصابمو داغون میکنه. خونه به نام منه ، تا یه ذرررره میگم بالای چشت ابرویه میره خونه مامانش 

یا میگه مستاجر خونه خودم در بیاد میرم اونجا میمونم. اصلا امنیت روانی ندارم پیشش. همش تهدید به رفتن به خونش رو میکنه

همین یه ساعت پیش اهنگ مرداب گوگوش گوش دادم های های گریه کروم از گریه حس میکردم دارم خفه میشم دیگه با کسی هم درددل نمیکنم چون همش نصیحت میکنن  😣😣😣😣

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
من روزی چند نوبت گریه میکنم افسرده شدم رفت همش یاد روزای خوشم میفتم قلبم دردمیگیره درد از غم قشنگ حس ...

شکست عشقی خوردی؟

نکنه رفته با یکی دیگه ازدواج کرده؟

شکست عشقی خوردی؟ نکنه رفته با یکی دیگه ازدواج کرده؟

نه عزیزم من ۴۲ سالمه پسرم ۱۵ سالشه به خاطر این گیری که تو قرنطینه کردیم غصه پسرمو میخورم دوماه تو خونست تو سن نوجوونی درسش مدرسش واینکه فرمودن باید با این ویروس کنار بیاد و تا واکسنش بیاد فاصله گذاری اجتماعی رو رعایت کنید یعنی حداقل یک سال😣😣😣😣😣کاش شکست عشقس نیخوردم اخه من اصلا عناصر ذکور ولسم مهم نیستن حقیقتش

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
نه عزیزم من ۴۲ سالمه پسرم ۱۵ سالشه به خاطر این گیری که تو قرنطینه کردیم غصه پسرمو میخورم دوماه تو خو ...

منم روحیم داغون پوکیدم دلم به حال دخترم میسوزه تنهاست توخونه دوماهه هیج جارو ندیدیم خب تاکی بمونیم خونه چرا نمیگن ،باردارم خل شدم تک و تنها 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)