2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم داره میترکه امروز کلی گریه کردم باز دلم گریه میخواد بخاطر پسرم جلو خودمو گرفتم .دلم داره میترکه پسرم دوساعته داره گریه میکنه حوصلش سررفته یه حیاطم نداریم 😢😢😢

منم ضد حال خوردم فعلا،افتادم رو مبل.

منتظربودم ک حقوق همسرم و بریزن بریم واسه خونه خرید کنیم،ولی نریختن😢😢

هیچی نداریم دیگ بخوریم😢😢

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

من روزی چند نوبت گریه میکنم افسرده شدم رفت همش یاد روزای خوشم میفتم قلبم دردمیگیره درد از غم قشنگ حس ...

عزیزم مگه قبلا خیلی بیرون میرفتی 

من که قبلا هم همین بود همه ش خونه ایم خصوصا زمستون و پاییز 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم مگه قبلا خیلی بیرون میرفتی  من که قبلا هم همین بود همه ش خونه ایم خصوصا زمستون و پاییز&n ...

من بچه کوچیک ندارم واسه همین تقریبا هرروز باشگاه میرفتم پیاده روی استخر هفته ای دوروز میرفتم مامانم رو میدیدم بعضی روزا بادوستام صبونه میرفتیم بیرون بیشتر واسه پسرم ناراحام تو سن نوججونی گناه داره پارسال این موقع از مدرسه میومد گاهی میرفتیم مرکز خرید کوروش خرید میکردیم ناهار میخوردیم الان همه اینا نیست استرس ونگرانی واسه عزیزامونم اضافه شده

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣
منم روحیم داغون پوکیدم دلم به حال دخترم میسوزه تنهاست توخونه دوماهه هیج جارو ندیدیم خب تاکی بمونیم خ ...

هنین که هرروز یه بامبول درمیارن کفرمو درمیاره وگرنه بگن اصلا تا شهریور همینه ولی اونموقع تموم نامردم اگه تحمل نکنم پسرمم توجیح نکنم ولی لامصب هرروز یه جیز میگن 

هنین که هرروز یه بامبول درمیارن کفرمو درمیاره وگرنه بگن اصلا تا شهریور همینه ولی اونموقع تموم نامردم ...

بخدا افسرده شدیم یه چیزی تو گلوم داره خفم میکنه،اصلا تکلیف مردم رو روشن نمیکنن اگه قراره همه درخانه باشیم پس چرا قراره یک اردیبهشت همه جا بازشه این دیگه چه مدلشه بقران هیچکس رعایت نمیکنه جز یه عده ،همه خونواده ها رفت و امد میکنن کاش شرایط رو واسه همه یکسان کنن نه اینکه یه سری همش اینور اونور یه سری هم حبس خونگی‌معلوم نیست کار کی درسته .خفه شدیم بقران 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
بخدا افسرده شدیم یه چیزی تو گلوم داره خفم میکنه،اصلا تکلیف مردم رو روشن نمیکنن اگه قراره همه درخانه ...

همون دیگه باز شده همه جا ولی میگن بمونید خونه اخه نمیشه که یک بام و دوهوا نمیشه که

من بچه کوچیک ندارم واسه همین تقریبا هرروز باشگاه میرفتم پیاده روی استخر هفته ای دوروز میرفتم مامانم ...

دقیقا منم همینطور همیشه غروب به غروب با دختر و همسری بیرون بودیم یا یه موقع غذانمیذاشتم میرفتیم رستوران ،الانم که باردارم اوایل بارداریم همش بیرون بودیم از خونه بدم میومد همش ترشک و لواشک دستی میگرفتم میخوردم نه استرسی چیزی ولی الان حتی ادم جرعت نمیکنه بره سونو و ازمایش همش ترس و لرز یه سره بشوری ضدعفونی کنی ،بخدا قرار بود بعد انومالی بریم وسیله برا نی نی تو راهیم بگیرم هنوز یه دست لباس کوچیکم نخریدم.چجوری بعضیا میگن مگه قبلا شماچیکار میکردید که الان براتون سخته .من که دارم میپوسم بچم لاغرشده .من یکی که اصلا آدم خونه نشینی نبودم همیشه تفریح و گشت و گذار یا خونه مامانم همه دور هم جمع بودیم

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
دقیقا منم همینطور همیشه غروب به غروب با دختر و همسری بیرون بودیم یا یه موقع غذانمیذاشتم میرفتیم رستو ...

بمیرم الهی واسه شما که بارداری و بچه کوچیک داری چندین برابر سخت تره، اصلا فرض بگیر کسی بیرونی نیست بچش که مدرسه میره کلاس میره همه اینا الاخون والاخون از همه بدتر ادم نگران مریصی عزیزاش این دیگه داغون میکنه مگه میشه فرقی بین قبل و الان نباشه 😣

من بچه کوچیک ندارم واسه همین تقریبا هرروز باشگاه میرفتم پیاده روی استخر هفته ای دوروز میرفتم مامانم ...

درست میگی عزیزم درک میکنم ان شاءالله هرچه زودتر این روزا بگذره و همگی با سلامتی ازش عبور کنیم. 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .