2777
2789
عنوان

بچه ی ۴ کیلویی😶

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 37 پست

منم پسرمو ۴ کیلو طبیعی دنیا آوردم. دردش به کنار، واژنم کلا تغییر شکل داد به خاطر بخیه زیاد

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

خاله من دو قلو باردار بود هر کدوم ماشالا 3 کیلو بودن

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخییی نازی انشالله ب سلامتی عمه من پسرشو ۷کیلو بدنیا اورده قدیما😂😂😂ولی حالش بد شده از خونه بردن ...

ماشالله😐منم داییم ۵.۵ کیلو بوده ولی خب زایمان چندم مادربزرگم بوده😐 فک کن شاید ۱۰.۱۵تا زایمان داشته قبلش

ولی یکی از فامیلامون چن وقت پیش زایمان اولش بچش چهارو خورده ای بود میگفتن سزارینش نکردن گفتن فقط طبیعی دختره داشته میمرده از خونریزی😥

من ارتجاعی بودم اصن ربطی نداره به این قضیه خودم ۴۲۰۰طبیعی بدنیا اومدم دوستمم زایمانش با من بود بچش۴۴ ...

چقد طول کشید که بچه به دنیا بیاد؟ چن تا بخیه خوردین؟

چقد طول کشید که بچه به دنیا بیاد؟ چن تا بخیه خوردین؟

من سر بچم بد اومده بود تو لگن زایمان سختی داشتم ینی بچه بجا اینکه صورتش پایین باشه بال بود صورتش زمان زایمان زیاد بود ولی کلا ۴تا بخیه خوردم اگه سرش درست میومد تو لگن بدون بخیه زایمان میکردم

منم نگران همینم بیشتر😭😭

دکتر لعنتیم به من نگفت وزن بچه انقدر زیاده وگرنه طبیعی زایمان نمیکردم. به نظر من تمام تلاشتو بکن که سز بشی. نه به خاطر درد زایمان. چون من خودم فقط ۴ ساعت درد کشیدم. درد زیادم هم فقط ۲ ساعت بود. اونم قابل تحمله. ولی باور کن واژنت کلا بهم میریزه. 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
چقد خوب مشخصه لگنتون واسه زایمان خیلی خوب بوده

ورزش های بارداری هم رفتم قدمم بلند بود باید زایمان خوبی می داشتم اگه سرش بد نبود الان دخترم ۶ماهه شده تازه بدنم داره برمیگرده به قبل خیلی ضعیف شدم 

دکتر لعنتیم به من نگفت وزن بچه انقدر زیاده وگرنه طبیعی زایمان نمیکردم. به نظر من تمام تلاشتو بکن که ...

ب منم دکترم فقط میگه رشد بچت خیلی خوبه😐اصن نمیگه دهنت قراره سرویس بشه😶ولی خب خودم باتوجه به وزنی که توی سونوها زده میگم شاید خیلی درشت باشه

اخه ۱۰ روز پیش ۳۵۰۰بوده شکمم هم از اون زنان خیلی بزرگتر شده ینی حتی اگه ۳۰۰گرم هم اضاف شده باشه تا الان نزدیک ۳۸۰۰.۹۰۰شده تازه هنوز زایمانم که نکردم😐

ورزش های بارداری هم رفتم قدمم بلند بود باید زایمان خوبی می داشتم اگه سرش بد نبود الان دخترم ۶ماهه شد ...

منم هرروز پیاده روی و پله و چن تا ورزشی که ماما گفته انجام میدم ولی بازم حس میکنم نمیتونم😭