2777
2789
عنوان

بچه ی ۴ کیلویی😶

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 37 پست
منم هرروز پیاده روی و پله و چن تا ورزشی که ماما گفته انجام میدم ولی بازم حس میکنم نمیتونم😭

روحیه داشته باش عزیزم من موقع زایمانم میخندیدم هنو با اینکه درد زیادی داشتم من ساعت۱۰شب دهانه رحمم فول شد ولی تا۳:۱۵ زور میزدم تا بدنیا اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحیه داشته باش عزیزم من موقع زایمانم میخندیدم هنو با اینکه درد زیادی داشتم من ساعت۱۰شب دهانه رحمم ف ...

سعی میکنم...همش ب خودم میگم ارزششو داره که بچتو بغل کنی ولی بعضی وقتاهم میترسم😶

سعی میکنم...همش ب خودم میگم ارزششو داره که بچتو بغل کنی ولی بعضی وقتاهم میترسم😶

عاره ترس که داره ولی تو که تجربه نداری پس نمیدونی دردش چجوریه خدا توانایی تحملشو بهت میده یکم ترس طبیعیه انشاءالله سالم بغلت بگیری

طبیعی؟اذیت شدین؟ خیلی بخیه خوردین؟😥

آره طبیعی... درد داشت دیگه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چی میخوردین که ماشالا ایقد وزنش خوب بوده?

والا... سر این یکی جارو برقی بودم... نمیخوردم ضعف میکردم😶

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ماشالله😐منم داییم ۵.۵ کیلو بوده ولی خب زایمان چندم مادربزرگم بوده😐 فک کن شاید ۱۰.۱۵تا زایمان داشته ...

عمه من هیچچچچیش نشده....بچه پنجمشم بوده

الانم پسر عمم خیییلی درشته