2777
2789
عنوان

قران

50 بازدید | 8 پست

سلام خانمها من باردارم میخوام ختم قران رو شروع کنم ب نظرتون صوتی گوش کنم قبوله یا پا ب پای قاری بخونم اخه بعضی سوره ها خیلیییی زیادن شما توبارداری چیکارمیکردید ممنون از پاسختون مهربونا

خودت بخون با معنی ...تاثیرشو میبینی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خودت بخونی بهتره...به قول یه عزیزی شما با بوی غذا سیر میشی؟؟؟روزی هرچقدر توانته بخون منم دعا کن.

اهان مرسی گلم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده اینم دعا ک یادم نره مدیونت بشم عزیزم

با قاری هم بخونم قبوله؟

اره ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
اهان مرسی گلم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده اینم دعا ک یادم نره مدیونت بشم عزیزم

قربانت ان شاءالله خدا هم به شما یه بچه صالح و سالم بده

الهی اونقدر بخندید که عضله های صورتتون درد بگیره  
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز