2777
2789
عنوان

خونواده شوهر و همسر بی عقل

344 بازدید | 19 پست

تمام سعیمو کردم تو این مدت سرم کج نباشه پیش خونواده شوهرم 

اعتماد بنفس داشتم 

شوهرم پیش خونوادش منو کوچیک کرد 

آتو ی منو داد دست خونواده شوهرش و تا ابد سرم پایینه 

مگه نه اینکه زن و شوهر راز دار همن مگه نه؟؟؟ 

پس چرا ابرومو برد 

کلی گریه کردم کلی حرف زدم حرف حرف حرف 

تِف به همچین مردای بی غیرتی خاک دو عالم تو سر مردایی که زناشونو اینجوری خورد میکنن پوف

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

لایک شم

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمااااا برو مشاوره خیییلی تاثیر داره توی این جور رفتار مرد ها 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4196197/خانومای-با-سیاست-منطقی-لطفا-میشه-کمک-کنید میشه لطفا تاپیکم گزارش بزنید

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

مردا راز دار نیستن .شما هم اهمیت نده .فراموش میشه

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
تِف به همچین مردای بی غیرتی خاک دو عالم تو سر مردایی که زناشونو اینجوری خورد میکنن پوف

حالم خیلی بده 

از دیشب نه شام خوردم نه ناهار الانمو 

خستم 

سربلندی که نکرد هیچ سرافکندم کرد 

اره اونم گزاشت کف دست مامانش  من ی اشتباهی کردم اشتباهمو گفتم به شوهرم اونم گفت به خونوادش&nbs ...

وقتی خودت نتونستی رازت رو حفظ کنی و نگهداری؟؟؟؟ چه توقعی از شوهرت داری؟!!!!!!!

از این به بعد رازت رو به هیچ کس هیچکس نگو. هیچکس راز آدمو نگهنمیداره. وقتی خود آدم هم رازدار حرفها و مشکلاتش نیست.