2777
2789

خانمایی که دارین لاغر میشین قسمت همتون ایشالاااا

امروز رفتم شلوار جین بخرم همیشه ۴۲ میخریدم بعد یه شماره بزرگترشو باید میخریدم چون ۴۲ کوچیک بود 

امروز طبق عادت گفتم ۴۲ بده.رفتم اتاق پرو دیدم بزرگه.یه سایز از اون کوچیکترم بزرگ بود.دوسایز کوچیکتر اندازه بود.انقدررر خوشحال شدم که درجااا خریدمش 🤩

مبارکت باشه ا کدوم روش لاغری استفاده میکنی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی تولیدی ها سایز هاشون فرق میکنه

اینو گفتم زیاد خوشحال نشی😁

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
شما کجایید که مغازه هاتون بازه تازه پرو هم میکنید؟!😁

همه از ۳۰ ام باز شدن مام تهرانیم بخدا بیرون شلوغ شلوغ مردم دارن خرید عید میکنن 😩😩😩😩بیستر میشه کرونا‌

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

منم اول زمستون چندتا لباس دوختم برا خودم حالا انقد گشاد شدن باید همرو تنگ کنم خیلی خوبه 😍😍😍

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
بسبار هم عالی❤🤕 کاش بگی چطوری انقدر لاغر شدی . من که ۷۱ بودم الان ۶۷ هستم ،میخوام بشم ۵۸☹ 

کالری شماری کن عزیزم