2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الجی دارم خیلی خوبه , اما خب چون اصولا ظرف زیادی ندارم خیلی کم استفاده میکنم وقتایی که مهمون دارم یا وقتایی که زیاد ظرف کثیف دارم , اتفاقا خوبه چون با آب داغ میشوره

من اکثرا مهمون دارم استفاده میکنم فقط. البته میتونی از صبح ظرفاتو بچینی توش تا شب یسره روشن کنی

اگه توش ظرف کمتر بزاریم نمیشوره؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اگه توش ظرف کمتر بزاریم نمیشوره؟

چرا شستنو ک. میشوره ولی خب چه کاریه هر دفه ژل باید بریزی و روزی 2بار روشن بشه خیلی خوب نیس. جمع بشه 1باره بشوری بهتره

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

من بیشتر از ۱۲ ساله که دارم و تقریبا هر روز استفاده میکنم ،از صبح ظرف های کثیف رو میچینم توش شب روشن میکنم

باعث میشه هم جلو ظرفشوویی و سینک  تمیز بمونه و هم ناخن ها و دستام سالم و هم اینکه ظرف ها هم تمیز شسته بشه ،مامانم ولی فقط موقع مهمون استفاده میکنه

........دین من انسانیت است.........
مامانم ماشین ظرفشویی استفاده نمیکنه همش میگه تابخوای تمیزکنی بزاری داخلش شستی تموم شده رفته

ماشین ظرفشویی در این شرایط بسیار مطمئن تر هست، چون با آب گرم با حرارت بالا ظرفها شسته میشه، بعلاوه پزشکان میگن بهتره ظرفهاتون با هم تماس نداشته باشه، پس هی اسکاچ رو از این ظرف توی اون ظرف نمیزنید، بعلاوه مصرف آب ماشین‌ظرفشویی از شستن با دست کمتره، پس به صرفه جویی آب هم کمک میکنه

... و من به تو ایمان دارم...
بچه ها من میخوام بخرم بالاخره بعد از چند سال یکی بهم بگه چی بخرم؟؟بوش خیلی گرونه رو مخه شوهرم کار کر ...

ببین منم بوش دارم فوق العاده ماشین خوبیه ارزشش داره که بابتش پول بیشتری بدی، ماشین مثل لباس نیست که اگه خوشت نیومد یکی دوهفته صبر کنی و بری بهترش بخری. یه خوبش بخر که بتونی یه عمر ازش استفاده کنی و خودت لعنت نکنی که چرا همون اول یه خوبش بر نداشتم