2777
2789
عنوان

مشکل منم؟😔

213 بازدید | 28 پست

سلام

۵تا جاری هسیم و ۳تا خواهرشوهر!!!

جاریام بی نهایت چاپلوسن و رقابت دارن باهم

من ولی بلد نیسم ازینکارا و معمولیم واسه همون مادر شوهرم بامن زیاد حال نمیکنه و منو ک میبینه سگرمه هاش میره توهم.. همیشه دور هم جمع میشن و بگو بخند و بمن توجه نمیکنن... چیکا کنم منم چاپلوسی کنم؟ چجوری؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو حال خودت باش بخاطر اینکه بقیه تحویلت بگیرن میخوای چاپلوس باشی دوری کن ازشون کمتر تو جمعشون برو که اذیت نشی دیدی تحویلت نمیگیرن خودتو با گوشی یا کتاب مشغول کن اصلا عمدا طوری رفتار کن که بهشون بفهمونی تو جمعشون حال نمیکنی این یعنی سیاست نه چاپلوسی

والا مثل من منم چاپلوسی بلد نیستم جاریم تا دلت بخواد چاپلوسه یعنی قشنگ میدیدم تو رو خودشو خوب جلوه میداد پشت سر براشون میزد آنقدر پیش پدر شوهرم خودش و پیش کرد که کلی مال و منالشونو کشید بالا الانم خانمی میکنه برا خودش 

نه عزیز دل. این درسته هر کسی شخصیت و تربیت منحصر به فرد خودش رو داره که مطابق آن معمولا عمل میکنه گاهی سیاستهای زندگی این رو ایجاب میکنه که رفتاری داشته باشی که طرف مقابلت بیشتر میپسنده  این رو گفتم به معنا تایید کار اونا نیست اما متاسفانه این جا افتاده در خانوادها و جامعه و اینگونه گفتم تا به قضیه مثبت تر نگاه کنی . تو خانمی عزیزم و برای اینکه بیشتر این رو نشون بدی و در اون زمان که همراهی شون میکنی سعی کن مثل خودشون رفتار کنی که غریبی نکنن. 

والا مثل من منم چاپلوسی بلد نیستم جاریم تا دلت بخواد چاپلوسه یعنی قشنگ میدیدم تو رو خودشو خوب جلوه م ...

یکی از جاریام ک قبل منه خیلی زرنگه بامادرشوهرم ک حرف میزنه درحالیکه مستقیم بدمو نمیگ ولی خرابم میکنه... با پنبه سر میبره خیلی مظلوم نشون میده خودشو ..

نه عزیز دل. این درسته هر کسی شخصیت و تربیت منحصر به فرد خودش رو داره که مطابق آن معمولا عمل میکنه گا ...

آفرین منم احساس  دلیلش این نیس ک من فرق دارم فک کنم اونام یکی یکی مشکل منو داشتن ولی کم کم مجبور شدن اونجوری رفتار کنن تا جلب توجه کنن ولی اومدم یبااار ازشون تقلید کنم و چاپلوسی کنم😁 زنگ زدم ب مادرشوهرم حالشو بپرسم خیلی غد جوابمو داد و قط کرد 😔😔

پدرشوهرم فوت شده الان ولی  هر وقت جاریمو میدید قند تو دلش آب میشد خیلی سن پدرشوهرم بالا بود وقتی فوت کرد 90سالش بود چون شوهرم از زن دومش بود جاریم هی بوسش می کرد منم تازه عروس اصلا از  این کارا خوشم نمیومد بالاخره که بار خودشو بست با این چاپلوسیاش البته حق و ناحق کرد 

تو حال خودت باش بخاطر اینکه بقیه تحویلت بگیرن میخوای چاپلوس باشی دوری کن ازشون کمتر تو جمعشون برو که ...

نمیشه خانواده شوهرم هسن و هفته ای چنبار میبینمشون چ بخام چ نخام راه راحتو جلوم نذار🙁🙁

خودت باش فقط

با خودم حال میکنم منکه ولی احساس میکنم اونا منو خوب نمیشناسن و بدگوییای جاری حسودم از منو باور کردن انگار من باید خییییلیییییییی خوب باشم ک بفهمن من خوبم😐

والا مثل من منم چاپلوسی بلد نیستم جاریم تا دلت بخواد چاپلوسه یعنی قشنگ میدیدم تو رو خودشو خوب جلوه م ...

راس میگی مادرشوهرم مال داره ممکنه واسه اونه ک اینقد رقابت دارن🤔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز