2821
2789
عنوان

مشکل منم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
با خودم حال میکنم منکه ولی احساس میکنم اونا منو خوب نمیشناسن و بدگوییای جاری حسودم از منو باور کردن ...

اوایل همیشه اینجوری میشه یکم که بگذره هردو طرف شناخت پیدا میکنید به همدیگه و تو هم کنار میای با همه چون هنوز اخلاقای هممدیگرو نمیدونین چطوریه؟

به نظر من خودت باش راحتتری بزار اونها خودشونو با تو هماهنگ کنن

مگ جاری حسود و چاپلوسم میذاره؟!تا من یکاری میکنم اون دوبرابرشو میکنه!من ک نمتونم زندگی خودمو ول کنم بچسبم به این مسخره بازیا‌‌‌‌....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوایل همیشه اینجوری میشه یکم که بگذره هردو طرف شناخت پیدا میکنید به همدیگه و تو هم کنار میای با همه ...

آره موافقم ولی خیلی اذیتم باور کن..‌ کاش زودتر بگذره ... نمتونم به خانوادمم بگم غصشون میشه.. لعنتی😔

مگ جاری حسود و چاپلوسم میذاره؟!تا من یکاری میکنم اون دوبرابرشو میکنه!من ک نمتونم زندگی خودمو ول کنم ...

ببین تو راه خودتو برو سرت تو کار خودت باشه مطمئن باش ضرر نمیکنی کسی هم نمیتونه خرابت کنه

آره موافقم ولی خیلی اذیتم باور کن..‌ کاش زودتر بگذره ... نمتونم به خانوادمم بگم غصشون میشه.. لعنتی😔

صددرصد همینطوره منم مثل تو بودم یه چن ماه که گذشت خیلی بهتر شد الان خیلی با هم صمیمی هستیم

ببین تو راه خودتو برو سرت تو کار خودت باشه مطمئن باش ضرر نمیکنی کسی هم نمیتونه خرابت کنه

مادرشوهرم میگ همه بهم زنگ میزنن هر روز بجز  تو..‌

همه منو هم باخودشون میبرن اینور اونور بجز تو..

همه بهم احترام میذارن جزتو..

درحالیکه ما سفر یبار بردیمش

حتی احترامشم داشتم فقط یبار شوخی کردم باهاش بی جنبه جدی گرف قهرکرد! شناختم ازش ناقص بود 

آخه من زنگ بزنم چی بگم تازه چند باری هم ک زنگ زدم از بس حرف نداشتم بگم چرتو پرت میگفتم دیگ..‌ هفته ای یکی دوبار میریم میبینیمش دیگ! این کمه؟!!!

بدتر از همه اگه شوهرم بهش بی توجهی کنه از چشم من میبینه! منو زرنگ مرموز میدونه😑😑😑

مادرشوهرم میگ همه بهم زنگ میزنن هر روز بجز  تو..‌ همه منو هم باخودشون میبرن اینور اونور بجز تو ...

منم ارتباطم خیلی کمه حتی زنگم نمیزنم سالی یکی دوبار میرم اوایل خیلی شاکی میشدن ولی من اصلا اهمیت نمیدادم الان دیگه عادت کردن هم احترامم خیلی بیشترشده هم ذوق مرگ میشن میرم اونجا اصلا اهمت نمیدم پشت سرم چی میگن یا درموردم چی فکر میکنن اصلا واسم مهم نیست

منم ارتباطم خیلی کمه حتی زنگم نمیزنم سالی یکی دوبار میرم اوایل خیلی شاکی میشدن ولی من اصلا اهمیت نمی ...

ایول .. خوشبحالت گفتن اهمیت نمیدم تا اینکه واقعا اهمیت ندی خیلیه من شاید بگم برام مهم نیس ولی بخودم میام میبینم نصف روز ب حرفشون فک کردمو غصم شده ! کاش میشد درمقابلشون خنگ شدو نفهمید چه حربه هایی بکار میبرن...میفهمی حربه س کلکه دروغه عداس میفهمی همه چیو ولی اگ بگی تو میشی اون آدم حسود بدگوئه! خداکنه هرچیزودتر بتونیم بریم سرخونه زندگیمون..

چند ماه گذشت برات ک خوب شدین؟

دقیق یادم نیس ولی شناخت اولیه همیشه تو ۶ ماه شکل میگیره بعدا میتونی بیشتر بشناسیشون و اخلاقای همدیگه دستتون میادولی یه چیزی بهت بگم سعی کن هیچوقت بدگویی نکنی از هیچکدومشون بعدها برات دردسر میشه مواظب باش و اینکه سعی کن خودت باشی اینجوری همیشه تو دل بروتتری

دقیق یادم نیس ولی شناخت اولیه همیشه تو ۶ ماه شکل میگیره بعدا میتونی بیشتر بشناسیشون و اخلاقای همدیگه ...

بدگویی داریم تا بدگویی بعضی وقتا طرف یچیزی میگ ک نسبت ب یه نفر حس بدی پیدا میکنی ولی درواقع مستقیما بدگوییشو نکردی! مثلا یبار مجبور شدیم رفتیم خونه مادرشوهرم جاریم ک هز چیزیم خبر نداش پشت سرمون مستقیم نگفته بود ک وای تو این وضعیت چه بیشعورن ک آمدن و.‌‌... گفته بود خوشبحالشون چه جراتی دارن حالا انشالا ک ناقل نبوده باشن ک یوقت خدای نکرده شمارو هم گرفتار کنن راسش ما خیلی دلمون براتون تنگ شده ولی کرونای لعنتی به دردسر بعدش نمیرزه، دعا کنین زود بره این ویروس و ... خیلی بده اینجوری ذاتش رو نمیشه هیچوقت وگرن پشت سرشون همیشه بد میگه!!

2790
2823
2791
2779
2792