2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بگودیگه

قدم ۱۶۰

وزنمم ۵۸بودم قبلا الان یکم بیشترم

نمیدونم چند

فکر کنم چند کیلو هم اضافه دارم😎

خب کالری شماری بهترین چیزه..البته با ترازو اندازه بگیری

چون همونی که تو ذهن خودت فکر میکنی کم خوردی

در اصل زیاده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

لطف داری گلم  من بیکار میشم میام حالا هرتامی ک باشه

منم اگه بچه هام بزارن اولین فرصت میام اینجا نمیدونم چرا برنامه های دیگه این همع دوست هم دارم دلم نمیخواد برم ناراحت نشی از حرفم منظوری نداشتم فقط اینجا خیلی دیدمت خیلی هم ازت خوشم اومد من از هر کسی خوشم نمیاد اینجا

...
هربار تاپیک میزد سر ۳ دیقه میترکید  فقط حالم از دو سه تا کم عقل بهم میخوره تو سایت دلو قلوه می ...

چرااااا دلو قلوه تا چند وقت پیش که همه فش میدادن فقط،،،، من دیر به دیر میام سایت چی شده🙄

منم نسبت بهت حس خوبی دارم من کاربرایه ک خوشم میاد ازشونو در موردشون تصویرسازی میکنم 😁 ک چن سالشونه ...

فدات بشم گلم 

ازدواج کردم متولد ۷۳ ام بچه هم دارم 

بازم ممنون از تصویر سازیت درموردم❤❤🌹🌹❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم نسبت بهت حس خوبی دارم من کاربرایه ک خوشم میاد ازشونو در موردشون تصویرسازی میکنم 😁 ک چن سالشونه ...

لطف داری گلم من ازدواج کردم دوتا بچه دارم ۲۵سالمه شمام فک کنم مجردی و۱۹سالت باشه 

...
منم اگه بچه هام بزارن اولین فرصت میام اینجا نمیدونم چرا برنامه های دیگه این همع دوست هم دارم دلم نمی ...

نه عزیزم این چ حرفیه چرا ناراحت بشم 

حس خوبی بهم دادی 😍😍😍

مرسی دوستم😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرااااا دلو قلوه تا چند وقت پیش که همه فش میدادن فقط،،،، من دیر به دیر میام سایت چی شده🙄

ن اکثرا نی نی یارو تگ کردن و گزارش زدن ولی دو سه نفر بودن هی میخندیدن و بهش میگفتن دلمون واست تنگ شده کجایی چی کار میکنی یکیشون میگف من دوست دارم 

دیشب تو ی تاپیک ک اسی گف میخوام عکسمو بدارم اومد گف باورم نمیشه زود رسیدم اسی کامنتشو ندید هممونم گفتیم وقیح تو تاپیکت هس ولی متوجه نشد طفلی 

عکیس گذاشت ولی زود پاکش کرد عوضی فک کنم عکسو برداشت بعدشم ترکید تاپیک

There is GOD💚💚💚   ..                                               
فدات بشم گلم  ازدواج کردم متولد ۷۳ ام بچه هم دارم  بازم ممنون از تصویر سازیت درموردم❤❤🌹 ...

قربونت😘😘😘😘منم متولد ۷۸ 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
قدم ۱۶۰ وزنمم ۵۸بودم قبلا الان یکم بیشترم نمیدونم چند فکر کنم چند کیلو هم اضافه دارم😎 خب کالری ...

میشه در مورد کالری شماری کمی توضیح بدین ، ممنون 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد