2777
2789

اگر درحال اقدامی میتونه این لکه ها بخاطر لانگزینی باشه

اگر بارداری دلیل لکه بینی نباشه احتمالا بخاطر بهم ریختن هورمون هستش و یا از استرس و یا فشار کار زیاد...

و دلیل دیگه اینکه بخاطر عفونت میتونه باشه

و یکی دیگه از دلایل لکه بینی میتونه بخاطر نزدیکی (خشن) باشه .

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر درحال اقدامی میتونه این لکه ها بخاطر لانگزینی باشه اگر بارداری دلیل لکه بینی نباشه احتمالا بخاط ...

ببخشید نزدیکی خشن مگه لکه بینیش ادامه داره سه روزه دارم لک میبینم دوفاستونم خوردم از عوارض اون نیست ؟؟اما من ماه پیش خوردم لک بینی نداشتم بعد اینکه لانه گزینی لکش بیشتر باید باشه مال من کمه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
فک کنم باردار باشی  کی موعدته  باردار بودی تاپیک بزن تگم کن

نه بابا من‌تنبلی دارم فکر نمیکنم باردار باشم‌احتمال میدم واسه دوفاستون باشه الان سه روزه لک کم‌ میبینم لانه گزینی آخه لکش بیشتره الان روز ۲۲ پریودیمم‌

نه بابا من‌تنبلی دارم فکر نمیکنم باردار باشم‌احتمال میدم واسه دوفاستون باشه الان سه روزه لک کم‌ میبی ...

حالا اگه احیانا باردار بودی حتما تگم کن 

کی موعدته 

خودمم تنبلی داشتم اما ماه دوم اقدام باردار شدم 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
حالا اگه احیانا باردار بودی حتما تگم کن  کی موعدته  خودمم تنبلی داشتم اما ماه دوم اقدام ...

واقعا بدون دارو باردارشدی من ماه پنجم اقداممه شیشم‌موعودمه حتما تگت میکنم عزیزم ولی مطمئنم باردار نیستم فکر نکنم اینحوری باردار بشم کارم‌تا آی وی  اف میکشه 😔😔😔

واقعا بدون دارو باردارشدی من ماه پنجم اقداممه شیشم‌موعودمه حتما تگت میکنم عزیزم ولی مطمئنم باردار نی ...

تا زمانی که استرس رو نذاری کنار باردار نمیشی من اصلاااا استرس نداشتم .

استرس نداشته باش امیدوار باش و همه چی رو بسپار به خدا 

من فقط همون ماه ازبعد پریودیم تا تقریبا روز ۱۵ سیکل عرق رازیانه خوردم 

دیگه هیچ دارویی نمیخوردم 

تا زمانی که استرس رو نذاری کنار باردار نمیشی من اصلاااا استرس نداشتم . استرس نداشته باش امیدوار باش ...

چجوری میخوردی بعد من اضاف وزنم دارم شما وزنتون نرمال بود اقدامتون یه روز در میون بود من همش استرس دارم 

چجوری میخوردی بعد من اضاف وزنم دارم شما وزنتون نرمال بود اقدامتون یه روز در میون بود من همش استرس دا ...

اقدامم پراکنده بودکلا 

اضافه وزن نداشتم اصلا 

عرق رازیانه شب تا شب یه استکان 

پریودامم نامنظم بود تازه