2777
2789
😂😂تاپیک بزنم که چی بشه ترجیح میدم اگه مشکلی برام پیش اومد یا خاستم با کسی حرف بزنم تو پیوی حلش کن ...

حیف که  ۵دسته نداره😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
شاید قیمت معمولیشه آخه واسه بچه هام قیمت گرفتم تا هشت و نیم هم دارن

اره تا ۸ تومن داره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دسته دوم! پول عمان ک چندین برابر پول خودموونه!

دست اول

آخه با دلار خریداری میشه ک دلار تو ایران بیداد می‌کنه

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
حیف که  ۵دسته نداره😂

من و مهرداد یو اف سی بازی میکنیم

میبرمش

میگم این همه هیکل ساحتی هیولا شدی ولی تو یو اف سی من میبرمت برو بمیر😂😂

هرجند که بعدش از خجالتم در میاد🤕😂😂

I am a queen because I have a cute mad king

فقط کارت گیفتش ک صد دلاری باشه دو میلیونه نمیدونم چطور واسه بچه ها بخرم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اره😍البته خب نوک بخری یدونه دسته داره دسته دیگش وبازی واینابریزی هزینه داره توی دیوارخیلی قیمت خوب ...

باشه عزیزم نگاه میکنم 

مرسییی😘😘

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
فقط کارت گیفتش ک صد دلاری باشه دو میلیونه نمیدونم چطور واسه بچه ها بخرم

آره خیلیی گرونی.. بنظرم براشون ایپد یا تبلت بخر یا پلستیشن مدل پایینتر.. اخه اینا ک خیلی گرونن.. 😑

آره😂😁

اونجا با یه حقوق میتونی چند تا ps4بخری اما اینجا واسه خریدش باید چندتا حقوقتو بدی!!!

من و مهرداد یو اف سی بازی میکنیم میبرمش میگم این همه هیکل ساحتی هیولا شدی ولی تو یو اف سی من میبرم ...

بگو واسه هر کی لاتی واسه ما شوکولاتی😂😂😂

اونجا با یه حقوق میتونی چند تا ps4بخری اما اینجا واسه خریدش باید چندتا حقوقتو بدی!!!

دقیقا.. خاک تو سر باعث بانیییی این چیزا😏