2777
2789
😂😂اره ایکس باکس داشتیم خراب شد روزمرد پی اس فور گرفتم ذوق مرگش کردم حال میده سرگرمی خوبیه

خوش باشی 

پسرم میخاد باید بگیرم واسش

تو چرا تاپیک نداری ادم بره توشون فضولی کنه یکم😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پی اس فایو داره میاد میگن بالای ۲۰ ملیونه

۵۰۰ تا ۵۵۰ دلاره.. پول خودمووون خیلییی بی ارزش شده .. بخایم جنسایی خارجی بگیریم زیاد پامون در میاد

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
من چند وقت پیش سرچ کردم قیمتش از 4 تومن شروع میشد تا 8 تومن

بله هم پرو هست هم اسلیم قیمتاش فرق داره

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
نه عزیزم هشت و نیمه

چ خبره

شوهرم دوستش کلوپ داره قیمتشو ۵تومن گفته

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خوش باشی  پسرم میخاد باید بگیرم واسش تو چرا تاپیک نداری ادم بره توشون فضولی کنه یکم

😂😂تاپیک بزنم که چی بشه

ترجیح میدم اگه مشکلی برام پیش اومد یا خاستم با کسی حرف بزنم تو پیوی حلش کنم

براش بخر ۵تایی بازی کنین😂

I am a queen because I have a cute mad king
۵۰۰ تا ۵۵۰ دلاره.. پول خودمووون خیلییی بی ارزش شده .. بخایم جنسایی خارجی بگیریم زیاد پامون در میاد

آره یکی از آشناها از عمان گرفته از نصف قیمت هم کمتره

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
چ خبره شوهرم دوستش کلوپ داره قیمتشو ۵تومن گفته

شاید قیمت معمولیشه آخه واسه بچه هام قیمت گرفتم تا هشت و نیم هم دارن