2777
2789
😂😂تاپیک بزنم که چی بشه ترجیح میدم اگه مشکلی برام پیش اومد یا خاستم با کسی حرف بزنم تو پیوی حلش کن ...

حیف که  ۵دسته نداره😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
شاید قیمت معمولیشه آخه واسه بچه هام قیمت گرفتم تا هشت و نیم هم دارن

اره تا ۸ تومن داره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دسته دوم! پول عمان ک چندین برابر پول خودموونه!

دست اول

آخه با دلار خریداری میشه ک دلار تو ایران بیداد می‌کنه

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
حیف که  ۵دسته نداره😂

من و مهرداد یو اف سی بازی میکنیم

میبرمش

میگم این همه هیکل ساحتی هیولا شدی ولی تو یو اف سی من میبرمت برو بمیر😂😂

هرجند که بعدش از خجالتم در میاد🤕😂😂

I am a queen because I have a cute mad king

فقط کارت گیفتش ک صد دلاری باشه دو میلیونه نمیدونم چطور واسه بچه ها بخرم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اره😍البته خب نوک بخری یدونه دسته داره دسته دیگش وبازی واینابریزی هزینه داره توی دیوارخیلی قیمت خوب ...

باشه عزیزم نگاه میکنم 

مرسییی😘😘

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
فقط کارت گیفتش ک صد دلاری باشه دو میلیونه نمیدونم چطور واسه بچه ها بخرم

آره خیلیی گرونی.. بنظرم براشون ایپد یا تبلت بخر یا پلستیشن مدل پایینتر.. اخه اینا ک خیلی گرونن.. 😑

آره😂😁

اونجا با یه حقوق میتونی چند تا ps4بخری اما اینجا واسه خریدش باید چندتا حقوقتو بدی!!!

من و مهرداد یو اف سی بازی میکنیم میبرمش میگم این همه هیکل ساحتی هیولا شدی ولی تو یو اف سی من میبرم ...

بگو واسه هر کی لاتی واسه ما شوکولاتی😂😂😂

اونجا با یه حقوق میتونی چند تا ps4بخری اما اینجا واسه خریدش باید چندتا حقوقتو بدی!!!

دقیقا.. خاک تو سر باعث بانیییی این چیزا😏