شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان دل شکسته 67 بازدید | 10 پست تا حالا دلتونشکسته اونم از آدمیکه همیشه براش ارزش و احترام قائل بودید بعد چکار میکنید من کلا لال میشم ی سکوت بی انتها ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1399/01/29 | 20:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 بله شکسته تو تنهایی گریه میکنم تموم میشهبعد یادم میره دیگه🤗 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 بله شکسته تو تنهایی گریه میکنم تموم میشه بعد یادم میره دیگه🤗 چکار کنم یادم بره ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6073 من که دلم بشکنه طرف از چشمم میوفته حالا فامیل باشه با دوستم یا هرکی دیگه اینو همه هم میگن بهم که دلم که بشکنه طرفم برام تموم میشه تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من که دلم بشکنه طرف از چشمم میوفته حالا فامیل باشه با دوستم یا هرکی دیگه اینو همه هم میگن بهم که دلم ... اره منم تموم میشه برام ولی خب غمی همش تو دلمه چون بدجور شکستم با این چطور کنار بیام ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چکار کنم یادم بره هیچی دیگه بهش فکر نکنهمه مشکل ما از فکر کردنهای بیخودی ما هستشبذار یادت بره فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
افروهر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7479 دل کسی رو نشکستم باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 هیچی دیگه بهش فکر نکن همه مشکل ما از فکر کردنهای بیخودی ما هستش بذار یادت بره بدیش اینه طرفم هم ببینی باز ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 بدیش اینه طرفم هم ببینی باز ببینش چه اشکالی دارهتازه خودتو اصلا نبازجلوش بخند و یه جوری رفتار کن که از کار خودش پشیمون بشهجواب دل شکسته ات رو خدا خودش میدهپس بیخیالش باش و بخند گلم🤗 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 ببینش چه اشکالی داره تازه خودتو اصلا نباز جلوش بخند و یه جوری رفتار کن که از کار خودش پشیمون بشه ... فک کن تمام هدفش الانم اینه من بیرون کنن ابروم پیش ریسم خواس ببره ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 فک کن تمام هدفش الانم اینه من بیرون کنن ابروم پیش ریسم خواس ببره پس خواهشا کم نیار یه جوری رفتار کن که اصلا ناراحت نشدیفقط بگو بخند حتی اگه الکی باشه فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗