2777
2789
عنوان

دل شکسته

67 بازدید | 10 پست

تا حالا دلتونشکسته اونم از آدمیکه همیشه براش ارزش و احترام قائل بودید بعد چکار میکنید من کلا لال میشم ی سکوت بی انتها

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
بله شکسته تو تنهایی گریه میکنم تموم میشه بعد یادم میره دیگه🤗

چکار کنم یادم بره

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که دلم بشکنه طرف از چشمم میوفته حالا فامیل باشه با دوستم یا هرکی دیگه اینو همه هم میگن بهم که دلم که بشکنه طرفم برام تموم میشه

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
من که دلم بشکنه طرف از چشمم میوفته حالا فامیل باشه با دوستم یا هرکی دیگه اینو همه هم میگن بهم که دلم ...

اره منم تموم میشه برام ولی خب غمی همش تو دلمه چون بدجور شکستم با این چطور کنار بیام

چکار کنم یادم بره

هیچی دیگه بهش فکر نکن

همه مشکل ما از فکر کردنهای بیخودی ما هستش

بذار یادت بره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

دل کسی رو نشکستم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
هیچی دیگه بهش فکر نکن همه مشکل ما از فکر کردنهای بیخودی ما هستش بذار یادت بره

بدیش اینه طرفم هم ببینی باز 

بدیش اینه طرفم هم ببینی باز 

ببینش چه اشکالی داره

تازه خودتو اصلا نباز

جلوش بخند و یه جوری رفتار کن که از کار خودش پشیمون بشه

جواب دل شکسته ات رو خدا خودش میده

پس بیخیالش باش و بخند گلم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ببینش چه اشکالی داره تازه خودتو اصلا نباز جلوش بخند و یه جوری رفتار کن که از کار خودش پشیمون بشه ...

فک کن تمام هدفش الانم اینه من بیرون کنن ابروم پیش ریسم خواس ببره

فک کن تمام هدفش الانم اینه من بیرون کنن ابروم پیش ریسم خواس ببره

پس خواهشا کم نیار 

یه جوری رفتار کن که اصلا ناراحت نشدی

فقط بگو بخند حتی اگه الکی باشه