2777
2789
ادم جایزالخطا ست شاید خیانت بکنه

خوب به نظرم یه بار میشه بخشید

ولی اگر تکرار بشه نه دیگه مال جایزالخطا بودن نیست 

اون موقع عوض میشه

ولی من باز اعتقاد دارم عاشق خیانت نمیکنه.حداقل تا وقتی که عشقش کنارشه 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم زخم خوردم

به نظرم اون عشق نبوده

من خودم باشم سعی میکنم فراموشش کنم و زندگی خودمو بسازم 

چون بالاخره آدما لیاقتشون متفاوت هست

ما هم فقط یک بار تو این دنیا فرصت زندگی داریم پس اون جوری که دوست داریم باید زندگی کنیم نه با کسی که لیاقتشو نداره

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
با جمله اخرت موافقم ولی بعضیا اونو هم نادیده میگیرن

میگم که اصلا بین ما دختر پسرهای الآن عشق نیست

حتی اگه مثلا یه شب شب بخیر نشنوی ذلک بگیره و اینا و فک کنی خیلی عاشقی 

ولی عشق نیست 

اگه مثلا بعد یک سال بی خبری  حتی یه ذره احساسمون کم نشد اون عشقه  که میگم برا ما پیش نمیاد  

خیلی ممنون همچنین ولی سوال من اینجاست که من هر چی خواست براش انجام دادم و خریدم ولی...

ممنون

بعضیا کلا انگار تو ذاتشونه هیچ کمبودی ندارن اما بازم خیانت میکنن..

خدایا شکرت😍💖