ولی من باز اعتقاد دارم عاشق خیانت نمیکنه.حداقل تا وقتی که عشقش کنارشه
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
من خودم باشم سعی میکنم فراموشش کنم و زندگی خودمو بسازم
چون بالاخره آدما لیاقتشون متفاوت هست
ما هم فقط یک بار تو این دنیا فرصت زندگی داریم پس اون جوری که دوست داریم باید زندگی کنیم نه با کسی که لیاقتشو نداره
در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
با جمله اخرت موافقم ولی بعضیا اونو هم نادیده میگیرن
میگم که اصلا بین ما دختر پسرهای الآن عشق نیست
حتی اگه مثلا یه شب شب بخیر نشنوی ذلک بگیره و اینا و فک کنی خیلی عاشقی
ولی عشق نیست
اگه مثلا بعد یک سال بی خبری حتی یه ذره احساسمون کم نشد اون عشقه که میگم برا ما پیش نمیاد