2777
2789
عنوان

گم شده...

137 بازدید | 6 پست

دقت کردین آدما نصف بیشرشون پشت یه نقاب عجیب غریبن!حدودا هیچ کس خودش نیست،همه رو درحال دویدن میبینیم ،هرکس دنبال یه چیزی....

یکی از خودش فرار میکنه

یکی داره میدود تا وضع مالیش و خوب کنه 

یکی میخواد درسش و به بالا ترین درجه برسونه

و...

همه دارن میدوند تا غیر از چیزی که هستن باشن یا میخوان بهتر بشن یا بد تر آخر وسط راه یادشون میره کی بودن و کجا بودن ،چی بودن و چی شدن...

تجربه شخصیم میگه هر آدمی این شانس و نداره باز با خودش آشتی کنه و خودش و پیدا کنه 

ولی یه روز...

یکی میاد که میخوای همیشه باشه 

اینجاست که از همه چیز میزنی و به خودت میای و تازه میفهمی چی بودی و چی شدی و خود واقعیت از همه بهتر بوده...

انشاالله از این آدما تو زندگی هممون باشه...❤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
در خانه بمانیم🌈دست های خود را بشوییم🌈دست خای خود را ضد عفونی کنیم🌈ماسک بزنیم🌈 تا کرونا را شکست د ...

الان اینی که نوشتی به نظرت جاش اینجا بود؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من جاش همه جاست چون مردم فک میکنن تموم شده تهران شلووووغ

پاکش کن لطفا مرسی

من نذاشتم بعدم کامنت بازه یعنی هرکی هرچی میخواد میذاره مرسی اه

😐باشه چرا میزنی 😐😐😐