2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 149 پست
خیلی برات دعا میکنم خیلی عزیزم  توکلت به خدا

مرسی قربونت برم 

ان شاالله بزودی قسمت خودت

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
به شوهرت نگیاا بزار سورپرایزش کن😂😍

شوهرم دیگه سوپرایز نمیشه هر وقت بخوام سوپرایزش کنم میگه میخوای بگی نی نی داریم؟؟😐

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم دیگه سوپرایز نمیشه هر وقت بخوام سوپرایزش کنم میگه میخوای بگی نی نی داریم؟؟😐

من فک میکردم توهم زدم ساعت هفت صبح بیدارش کردم گفتم توام دوتا خط میبینی😂😂😂اونم چشماشو میمالید میگفت عینکما بیار😐😂😂

وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️
من فک میکردم توهم زدم ساعت هفت صبح بیدارش کردم گفتم توام دوتا خط میبینی😂😂😂اونم چشماشو میمالید میگ ...

😂😂😂😂

منم الان دقیقا تو همین حالم

بیبی چک شما هم اولش خیلی کمرنگ بود؟؟

مال شما یکم پررنگ تر از بیبی چک منه

این اولیشه به زور میشد دید

چشمم درد گرفت تا هاله اشو دیدم

مال من با چشم غیر مسلح به راحتی دیده میشه😜😄

مبارکت باشه عزیزدلم ان شاالله سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن اینا توهم نباشه و واقعیت باشه

چشمم درد گرفت تا هاله اشو دیدم مال من با چشم غیر مسلح به راحتی دیده میشه😜😄 مبارکت باشه عزیزدلم ا ...

واقعیته عزیزم😍🥰

وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️
واقعیته عزیزم😍🥰

چند روز قبل موعدت بیبی چک زدی شما که اینجوری کمرنگ افتاده؟؟

مبارکه عزیزم،منم چند روز پیش گذاشتم بعد از چهار سال یه هاله افتاد و بعدش رفتم آزمایش،مثبت بود خداروش ...

مبارکه شما مشکل خاصی داشتین؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
چند روز قبل موعدت بیبی چک زدی شما که اینجوری کمرنگ افتاده؟؟

چه اصراری دارید که قبل موعد بی بی چک بزنید بزارید حداقل یه هفته بگذره من ده روز از موعدم گذشته بی بی چکم مثبت شد اینجوری به خودتون استرس وارد میکنید.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست