2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 149 پست
چه اصراری دارید که قبل موعد بی بی چک بزنید بزارید حداقل یه هفته بگذره من ده روز از موعدم گذشته بی بی ...

عزیزم نمیدونم انتظار کشیدی یا نه ؟! نمیدونم لحظه شماری کردی برای این اتفاق یا نه اما بنظرم قشنگ اینه که نظر دلکرم کننده بذاری یا اینکه کلا نظری نذاری وقتی مخالف یه چیزی هستی😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم حالا ک بحث بی بی چک داغه😁 میشه منم عکس بی بی چکمو بذارم نظر بدین لطفا؟ 

بذار عزیزم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
عزیزم نمیدونم انتظار کشیدی یا نه ؟! نمیدونم لحظه شماری کردی برای این اتفاق یا نه اما بنظرم قشنگ اینه ...

انتظار کشیدم ولی نه خیلی. من فقط میگم به خودتون استرس وارد نکنید که بدتر مانع بارداریه بذارید یه هفته بگذره تا مطمئن بشید. حرف بدی که نزدم .

ایشالا خدا بهتون این ماه فرزند سالم و صالح بده و دامن همه منتظرا سبز بشه. قصد نداشتم رو زخمتون نمک بزن. معذرت میخوام.خداحافظ

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
بعد 7 روز تاخیره. ب نظرتون خیلی کمرنگ نیس؟ دو سه روزه سمت چپم خیلی درد میگیره 

مبارک باشه عزیزدلم

حتما لقاح دیر اتفاق افتاده یکی از دوستای من بعد از ۱۵ روز تاخیر بیبی چکش منفی میشد فقط آزمایش جواب مثبت داد

منم سمت راستم درد میکنه و لکه بینی دارم😔

مبارک باشه عزیزدلم حتما لقاح دیر اتفاق افتاده یکی از دوستای من بعد از ۱۵ روز تاخیر بیبی چکش منفی می ...

بلا تکلیفم اعصابم خورد شده.. سر بچه اولم بعد 12 روز بی بی زدم زود پر رنگ شد اصلانم درد نداشتم این دردش یهو شدید میشه نمیدونم چمه. 

ان شالله ک شما این ماه بارداری عزیز دلم توکلت بخدا باشه❤️❤️❤️

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
بلا تکلیفم اعصابم خورد شده.. سر بچه اولم بعد 12 روز بی بی زدم زود پر رنگ شد اصلانم درد نداشتم این در ...

اوووو ۱۲ روز خب بایدم پررنگ بشه 

بنظرم فردا برو آزمایش بده

بقول مادرم بچه با بچه فرق داره ، سر بچه اولت یه جور بودی الان یه جور دیگه 

ان شاالله خیره

ممنونم گلی ان شاالله 🤲🏻😘

خیلی خوب حالتو میفهمم بسپار به خدا  من نذر ۱۴ هزار تا صلوات انجام دادم هدیه به خانم ام البنین ...

من ختم گرفتم بارها بازم میگیرم توکل برخدا منم ۱۴هزار صلوات گفتم بازم نذر کردم و میکنم امیدم به خداست

من ختم گرفتم بارها بازم میگیرم توکل برخدا منم ۱۴هزار صلوات گفتم بازم نذر کردم و میکنم امیدم به خداست

مطمئن باش هیچ چیز بی حکمت نیست عزیزدلم 

مشکل خاصی دارید؟؟

پلیکیستیکم عزیزم

یه پیجی تو اینستاگرام هست حلوای دارویی درست میکنه

خیلیا ازش جواب گرفتن اغلب کسایی که پلی کستیک بودن یا تنبلی تخمدان داشتن خوب شدن و باردار شدن راستش منم دو ماه از حلواش استفاده کردم بنظرم بهتر از دکتر رفتن و دارو خوردنه ضرر نداره امتحانش کنی گلم 

پلیکیستیکم عزیزم

اینم آدرسش برو پیجشو نگاه کن 

من دو ماه پیش ازش یک کیلو گرفتم ۸۵ تومن

https://instagram.com/torshshirin_mamani?igshid=1luhjz8yjic9f