2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 149 پست
باشه گلم شما با این باردارشدین

احتمال زیاد چون منم فقط یه لوله فالوپ دارم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ممنون رفتم داخل پیجش

قبلا رفتی تو پیجش؟؟

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت بعدش باردارشدین ببخشید میپرسم

خواهش میکنم گلم

والا این ماه دوم بود که از حلواش میخوردم

بعضیا بعد از سه دوره استفاده جواب گرفتن بعضیا هم همون ماه اول

میگیرم حتما ، شما باردارین؟

ان شاالله که باشم امروز بیبی چکم هاله انداخت

دو روز مونده به موعدم

حتما بگیر و با توکل به خدا استفاده کن چون پلی کیستیک هستی ممکنه یکم دیرتر جواب بده ممکنه همون ماه اول ان شاالله

فقط استرس رو از خودت دور کن

خیلی از مشتریاش که مثل شما بودن باردار شدن

این همه آدم خرج دکتر میکنه جواب نمیگیره یکبارم داروی گیاهی 

انشاالله که هستی 😍چشم میگیرم ممنون عزیزم

ان شاالله شما هم باردار باشی این ماه عزیزدلم♥️♥️

منم امروز یکروز از موعدم گذشته تست پاینیرو صب زدن اون بالایی رو دوروز پیش

فکر‌کنم منفی باشه 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
بلا تکلیفم اعصابم خورد شده.. سر بچه اولم بعد 12 روز بی بی زدم زود پر رنگ شد اصلانم درد نداشتم این در ...

مواظب باش عزیزم حتما آزمایش بده خدایی نکرده خارج رحم نباشه چون واسه خارج رحم درد داره

مبارکت باشه عزیزززم انشااالله بسلامتی بغل کنی نی نیه نازتو منم دوساله منتظرم برام دعا کنید ، ببخشید ...

ببخشید دیر جواب دادم،،مشکل خاصی نداشتیم انگار فقط خدا نمیخواست،،،خیلی هم دارو مصرف کردم نتیجه نداد،،کلا قید دکتر و دارو رو زدم و خودمو بستم به داروهای گیاهی،،تخم کتان معجزه میکنه،،هر روز تخم اردک میخوردم،و فقط گرمی جات،ارده خونگی درست کردم،کنجد خریدم و خودم ارده درست کردمو هر روز میخوردم ،عنبر نثارا خیلی دود میکردم داخل واژن،دو ماه این کارو کردم،والبته خیلی توسل به آقا اباالفضل و آقا امام زمان،همه این کارا رو انجام دادم و طرز معجزه آسایی باردار شدم...امیدت فقط به خدا باشه و توکل و توسل.....