2777
2789

نه این صفت ذاتی شخص محسوب میشه چه ربطی داره زیاد اگه درون گرا وتوی خودت باشی خطرناکه و باید بری پیش مشاور

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوچ.. قرار نیست همه ی ادما مثل هم باشن.. خیلیم خوبه(البته بی ربط به اینکه خودمم درونگرام نیست).. ترجیح میدم با ادمایی ک درکم نمیکنن یا زیاد حرف میزنن همکلام نشم... اینجوری کم تر آسیب میبینم ... ۵ تا دوست خوب دارم ک شکل گیری رابطه  هامون ۵ سال طول کشیده...  و کلا صمیمی شدن و اعتماد به ادما برام سخته... ولی ناراحت نیستم... مشکلت چیه دقیقا؟...چرا فکر میکنی بده؟

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
نوچ.. قرار نیست همه ی ادما مثل هم باشن.. خیلیم خوبه(البته بی ربط به اینکه خودمم درونگرام نیست).. ترج ...

از رابطه با دیگران لذت نمی‌برم دوست دارم همیشه تنها باشم 

از رابطه با دیگران لذت نمی‌برم دوست دارم همیشه تنها باشم 

هیچچکس؟؟همیشه؟؟منم تنهایی رو دوست دارم ولی خوشحال میشم اگه روزو با یه دوست صمیمی یا مامانم تنهایی بگذرونم..نه خیلی زیاد شاید یه روز در هر یک یا دوماه...شاید تاثیرات قرنطینست؟.. منم بیشتر گوش میدم تا حرف بزنم... تو دانشگاه فقط یه دوست صمیمی بعد ۳ ماه پیدا کردم ک اونم درونگراست نسبتا و باعث میشه هردو محدوده همو درک کنیم... اگ برای رفع نیازهات(توصحبتای عادی با بقیه) به مشکل نمیخوری مشکی نست به نظرم..اگ تونستی برو پیش مشاور یا حداقل خودت چندتا کتاب بخون

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
هیچچکس؟؟همیشه؟؟منم تنهایی رو دوست دارم ولی خوشحال میشم اگه روزو با یه دوست صمیمی یا مامانم تنهایی بگ ...

دقیقاً مثل شما هستم و صحبت کردن با دیگران هم مشکلی ندارم فقط بیشتر وقتا دوست دارم تنها باشم تا اینکه با چند نفر بشینیم صحبت کنیم مرسی از وقتی که گذاشتی 🌷