2777
2789
عنوان

به هم فکریتون نیاز دارم بچه ها😘

257 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها شبتون خوش.

من ۲۱سالم تقریبا تمام شده و دانشجوام

از لحاظ اعتقادی به حداقلای دینی پایبندم (طبیعتا کم وکاستی زیاد دارم)

حجابم جوریه که موهام از جلو وپشت شال پیداست اما هیچ وقت بی روسری جلوکسی نرفتم (توی عروسیا گاهی شده شالم برای چنددیقه افتاده)

مادرم مانتویی کاملا پوشیدست اما فامیل بخشیشون راحتن کاملا بخشیشون باحجابن

اما افراد خیلی نزدیک به من تقریبا آزادن وراحت

موضوعی که من راجبش از شما کمک میخوام اینه که من تصمیم گرفتم حجابمو کامل کنم 

یعنی بامانتو باشم اما کاملا پوشیده وشیک(یه چیزی توی سبک آناشید حسینی)

اما واقعا واسم سخت که اولین بار بخوام با دوست خانواده وفامیل روبه رو بشم ومیترسم کم بیارم و یحورایی نتونم نگهش دارم

اما ازته قلب دوسش دارم وهمیشه توی فکرم هست

میشه راهنمایی کنید چکارکنم؟؟

اگه یکم دیرجواب دادم عذر میخوام🌹🌹😘

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

یهو تغییر نکن تو چشم بیای

کم کم پوشیده شو 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آناشید به خاطر اعتقادش اینطوری حجاب داره یا چون عروس فلان شخصه اینجوری میگرده ؟ مسیله این است ؟ 😒 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
یهو تغییر نکن تو چشم بیای کم کم پوشیده شو 

درست میگی عزیزم

ممنونم😘

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

عزیزم وقتی اینطور دوست داری نظر دیگران اصلااا برات مهم نباشه فقط سعی کن اگه باحجاب شدی دوباره به حالت اولیه برنگردی چون اون موقع خیلی انتقاد میشنوی 

موفق باشی🌹

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

منم بعضی وقتها به سرم میزنه چادر و حجاب کامل  اینا ...ولی میدونم از پسش برنمیام امتحانشم.نمیکنم....این یک انتخاب که چه جوری لباس بپوشی ولی وقتی بیای حجابتو کامل کنی بعد چند مدت کنار بزاری بقیه یه جوری نگاه میکنن متلک میندازن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خوووودت باش مگه خودت چشه . 

یعنی چی عزیزم؟

منظورتون اینه کاری به نظر  ونگاه بقیه نداشته باشم؟

سلام خیلی خشحالم که این تصمیمو گرفتید به نظرم کم کم شروع کنید مثلا اول موهاتونو از پشت بپوشونید بعد شالتونو بکشید جلو بعد .... 

اینجوری برای بقیه هم عادی میشه و خودتونم راحت ترید

عزیزم اگه از ته قلبت بخواهی تغییر کنی بدان هیچ چیز و حرف هیچ کس نمیتونه باعث شه نتونی نگهش داری

خودت به انتخابت احترام بذار تا دیگران هم مجبور بشن به انتخابت احترام بذارن

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اقتضای سنی هست بعدا از سرت میوفته😐😄

آخه خیلی وقت همش توی فکرمه اما یجورایی جرئت انجامشو ندارم

گلم منم قبلا موهای جلوصورتم بیرون بود الان خداروشکر کامل پوشونده است حتی نزدیک ابرومه  

اگ مرتب باشه خیلی هم خوشکل وجذاب 

آفرین ب شما   اولین بار سخت ترین بار ولی بعدش عادی میشه کاش هممون ب این نتیجه برسیم تا جامعه از فساد خارج شود