2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزدیک ترین عروس کیه؟

من ۲۱ آذر ۹۸ عروسیم بود

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
الهی میفهمم چی میگی عزیزم ، حالا سعی کن بقیه زندگیت خوب حال کنی و اتفاقات بد رو هی تو ذهنت تکرار نکن ...

اوه افسردگی گرفتم بزور یکم خودمو جمع کردم همش گریه تو‌تاکسی تو‌خونه ....خدا نگذره من همش میگم عروسی من اخرش خراب شد عروسی اون شروع نشده خراب بسه ایشالا

اقا چرا جون من مگه برگ چغندره😕 یکم بیشتر شاید بیاد من ک ۴ روز از موعدم گذشته هنوز عادت نشدم دعا کنی ...

ولی از تجربه من اگه زودتر استفاده کرده بودی الان نینی تو بغلت بود !   

فدات بشم شوخی میکنم ! میاد نگران نباش    

😍❤💋 میدونم منم شوخی کردم 

نشی عزیزم❤🌹

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
اوه افسردگی گرفتم بزور یکم خودمو جمع کردم همش گریه تو‌تاکسی تو‌خونه ....خدا نگذره من همش میگم عروسی ...

اینطور که تو میگی فک کنم تو همین ایام کرونا بگیره و گناهانش شسته بشن   

مبارکه عروس خانمی

مرسی عزیزم❤💋🌹 ایشالا برا تو اگه عروسی نکردی ایشالا خوشبخت بشی اگرم کردی ک بازم ایشالا خوشبخت و سلامت باشی عزیزم 

ولی از تجربه من اگه زودتر استفاده کرده بودی الان نینی تو بغلت بود !    

ن بابا من اینجوری دوس نداشتم دوس داشتم فقط و فقط تو خونه خودم البته فقط خودم نه اقامم خیلی دوس داشت تو خونه خودش😁😍

ن بابا من اینجوری دوس نداشتم دوس داشتم فقط و فقط تو خونه خودم البته فقط خودم نه اقامم خیلی دوس داشت ...

مام تو خونه خودمون بودیم خواهر   همسرم خونه داشت چند ماهی عقد بودیم و دیگه پدرم اجازه داده بود رفت و آمد کنم که ما هم سریع بچه میخواستیم البته چون من شهر دیگه بود کارم و تا انتقالیم درست بشه مدتی طول کشید ... آقا ما اومدیم بریم تالار کرایه کنیم که دیدم عقب انداختم ، دیگه سریع سر یه هفته جشن گرفتیم و خداروشکر انتقالی منم درست شد ، کلا دخترم قدمش برامون عالی بود   

مام تو خونه خودمون بودیم خواهر   همسرم خونه داشت چند ماهی عقد بودیم و دیگه پدرم اجازه داده بو ...

بسلامتی ایشالا زیر سایه مامان و باباش بزرگ بشه دخمل نازت

ولی من تو نامزدیم ک اینجاها رسمه عقد میکنن خونه باباهامون بودیم تااا یکی دوهفته قبل عروسی خونه رو اماده کردیم و جهاز رو چیدیم بعد عروسی اومدیم سر خونه زندگیمون کلا خونه خودمون دوس داشتیم😁😍