2777
2789

خیلی زیاد بهم خوش گذشت دلم میخواد یه بار دیگه عروسی بگیرم

به همه مهمونا هم خوش گذشت خیلیا میگفتن عروسی خودمون انقدر خوش نگذشته بود بهمون یکی‌ از دوستای همسرم میگفت بهترین شبه زندگیمه 😂

بسلامتی ایشالا زیر سایه مامان و باباش بزرگ بشه دخمل نازت ولی من تو نامزدیم ک اینجاها رسمه عقد میکنن ...

حالا بگذریم ، بیبی چکت چرا منفیه ؟ شما که بارداری خواهر ، بزار دو روز دیگه باز تکرار کن ایشالا اینبار مثبت بشه و راحت پاتو بزاری رو پات تا کرونا میره سرگرم بارداریت باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم گند زد تو عروسیم.اول که اومد آرایشگاه دادو بیداد که چرا صبح با داداشم اومدی آرایشگاه منو نیاوردی. بعدم گیر به آرایشگر که منم باید مثل عروس درست کنی.آبروم رفت.بعد میگفت منم باید ببری آتلیه.ده سال از من بزرگتر مثل بچه ها برخورد میکنه.اصلا حالیش نبود این روز چقدر برای یه دختر با ارزشه. کاش همه اینو درک میکردن

خدایا ناامیدم نزار
حالا بگذریم ، بیبی چکت چرا منفیه ؟ شما که بارداری خواهر ، بزار دو روز دیگه باز تکرار کن ایشالا اینبا ...

۲۵ باس میشدم ک نشدم دیروز بیبی زدم صبح منفی شد گفتم باشه تا ده روز اگه نشدم بزنم ببینم چی میشه خدا کنه مثبت بشه 😍😍😍 منو باباش دل تو دلمون نیس ک باشه تو شکمم😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

[QUOTE=132937487]خواهرشوهرم گند زد تو عروسیم.اول که اومد آرایشگاه دادو بیداد که چرا صبح با داداشم اومدی آرایشگاه منو ...[/QUOباس بیخیال میبودی منم تو عروسیم خواهر شوهرمو مادرشوهرم بدترین برخورد رو کردن جلو همه مهمونا موقع رقص با مادرشوهر من باهاشون میرقصیدم ولی اونها با من نه و در نهایت با خنده کلی رقصیدم و خوش گذروندم اخرشم اونها بده شدن چ جلو مهمونای ما چ جلو مهمونهای خودشون ولی منو شوهرم کلی خوشگذروندیم شوهرم مث کوه پشتم بود 

و همه میگفتن عجب عروس با ادب و سنگینیه و چقد فهمیدس ک به این حرکت زشت مادرشوهرو خواهرشوهرت اهمیت نداد تعریف از خود نباشه ها بعد عروسیم همه اومدن گفتن بهم 

منم گفتم شب عروسیم بود ک تو کل عمر منو عشقم یه بار تکرار میشد دلیل نبود بخاطر بی ادبی و نادونی یگی دیگه بهترین شب زندگیمو خراب کنم  بی تفاوته و بی محلی بدتر اونها رو میسوزنه  وقتی ببینن میخندی میفهمن کارشون در تو هیچ اثری نداشت

و شب عروسیمو بهترین شب زندگیم میدونم چون خیییییییلی ب منو عشقم خوش گذشت و بعد کلی سختی بهم رسیدیم و رفتیم سر خونه زندگیمون😍😍😍😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
[QUOTE=132937487]خواهرشوهرم گند زد تو عروسیم.اول که اومد آرایشگاه دادو بیداد که چرا صبح با داداشم او ...

بی محلی کردم.و اصلا نمیدمشون. شوهرم هم هرکاری میگفتم میکرد.ولی آخر شب چون عروسی تو خونه پدرشوهرم بود مادر شوهرم زهرش ریخت.گرچه من بازم اون شب اهمیت ندادم.اشتباهم این بود بعدا کلی دعوا گرفتم سرشون

خدایا ناامیدم نزار
بی محلی کردم.و اصلا نمیدمشون. شوهرم هم هرکاری میگفتم میکرد.ولی آخر شب چون عروسی تو خونه پدرشوهرم بود ...

اوهو باس سکوت میکردی دعوا هم بعدش نباس میکردی تاقشنگ میسوختن