2777
2789
هممممه چی عالی بود ولی بعد تالار تصادف کردیم الهی که شب عروسی نبینه باعث و بانیش الهی ک لباس دامادی ...

عمدی که نبوده اینطوری نفربن نکن گناه داره .ببخش تا بخشیده بشی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چون باردار هم بودم و سه تایی بمون خوش گذشت    

میزاشتین بعد عروسی مزش بیشتر بود😂😂😂😁😁😁 گودو نی نی😍😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
میزاشتین بعد عروسی مزش بیشتر بود😂😂😂😁😁😁 گودو نی نی😍😍😍

نه جون خودت راه نداشت ! و خداروشکر که زود دست به کار شدیم الان واسه دومی دیر جنبیدیم نمیاد فسقلی   

اشکال نداره عزیزم ! ولی چه باکلاس عروس بیهوش شد عین فیلما    

اصلا همه جا خاک بود شوهر دوستم منو‌گرفت انداخت تو ماشینش شوهرمم انداخت تو ماشین مارو برد . خیلی ید بود. من همش نفرین میکنم . ولی خب عین ی داغ تو جیگرمه

اصلا همه جا خاک بود شوهر دوستم منو‌گرفت انداخت تو ماشینش شوهرمم انداخت تو ماشین مارو برد . خیلی ید ب ...

الهی میفهمم چی میگی عزیزم ، حالا سعی کن بقیه زندگیت خوب حال کنی و اتفاقات بد رو هی تو ذهنت تکرار نکنی چون شنیدم شوگون نداره متاسفانه  

نه جون خودت راه نداشت ! و خداروشکر که زود دست به کار شدیم الان واسه دومی دیر جنبیدیم نمیاد فسقلی &n ...

اقا چرا جون من مگه برگ چغندره😕 یکم بیشتر شاید بیاد من ک ۴ روز از موعدم گذشته هنوز عادت نشدم دعا کنین نی نی داشته باشم 

دیروز بیبی زدم منفی بود دعا کنین😍😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️