2777
2789
هممممه چی عالی بود ولی بعد تالار تصادف کردیم الهی که شب عروسی نبینه باعث و بانیش الهی ک لباس دامادی ...

عمدی که نبوده اینطوری نفربن نکن گناه داره .ببخش تا بخشیده بشی.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره چون باردار هم بودم و سه تایی بمون خوش گذشت    

میزاشتین بعد عروسی مزش بیشتر بود😂😂😂😁😁😁 گودو نی نی😍😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
میزاشتین بعد عروسی مزش بیشتر بود😂😂😂😁😁😁 گودو نی نی😍😍😍

نه جون خودت راه نداشت ! و خداروشکر که زود دست به کار شدیم الان واسه دومی دیر جنبیدیم نمیاد فسقلی   

اشکال نداره عزیزم ! ولی چه باکلاس عروس بیهوش شد عین فیلما    

اصلا همه جا خاک بود شوهر دوستم منو‌گرفت انداخت تو ماشینش شوهرمم انداخت تو ماشین مارو برد . خیلی ید بود. من همش نفرین میکنم . ولی خب عین ی داغ تو جیگرمه

اصلا همه جا خاک بود شوهر دوستم منو‌گرفت انداخت تو ماشینش شوهرمم انداخت تو ماشین مارو برد . خیلی ید ب ...

الهی میفهمم چی میگی عزیزم ، حالا سعی کن بقیه زندگیت خوب حال کنی و اتفاقات بد رو هی تو ذهنت تکرار نکنی چون شنیدم شوگون نداره متاسفانه  

نه جون خودت راه نداشت ! و خداروشکر که زود دست به کار شدیم الان واسه دومی دیر جنبیدیم نمیاد فسقلی &n ...

اقا چرا جون من مگه برگ چغندره😕 یکم بیشتر شاید بیاد من ک ۴ روز از موعدم گذشته هنوز عادت نشدم دعا کنین نی نی داشته باشم 

دیروز بیبی زدم منفی بود دعا کنین😍😍😍

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️