2777
2789
کجا رفتی این چن وقت؟با کسی ک مشکوک بوده ی جا بودی؟

از بهن که زایمان کردم هیچ جانرفتم بجز مادر شوهرم که میومد خونمون بچم کولیک داشت اونو نگه داری کنه اونم همه جا میرف

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

ایشالا که نیست

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خوبه تبم قرصا پوشدنش تبمو میدونی مادر مادر شوهرم برادرش و خانوادش این علایمو داشتن به من نمیگفت ...

ای خدا آخه این همه میگن نرید بیرون مادرشوهرت هیچی حالیش نمیشد؟؟؟؟ . ولی نگران نباش میگن ویروس خیلی ضعیف تر از قبل شده نگران نباش 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
از بهن که زایمان کردم هیچ جانرفتم بجز مادر شوهرم که میومد خونمون بچم کولیک داشت اونو نگه داری کنه او ...

ایشالله ک کرونا نیس عزیزم.فقط از نی نیت مراقب باش زیاد نزدیکش نشو

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
ای خدا آخه این همه میگن نرید بیرون مادرشوهرت هیچی حالیش نمیشد؟؟؟؟ . ولی نگران نباش میگن ویروس خیلی ض ...

میگه من که جایی نمیرم میرم خونه مادرم میگم خونه مادرت برادرات نمیان میگه اونا که جایی نمیرن اونا ندارن اونقد میگم میگه فاصله رو رعایت میکنیم تا غر نزنم هیچی دیگه من بمیرم فقط نینیم طوریش نشه راضیم

عزیزم من شنیدم اگه تنگی نفس گرفتید به شکم بخوابید حالتون بهتر میشه. 

الانم گلوم احساس دردی دارم لباسام خیس عرقققق

این دعا رو بخون اللهم انی اعوذ بک من البرص وجنون وجزام ومن سیی الاسقام 

چه حس خوبی بهم داد.معنیش چیه.من کادر درمانم.ته گلوم نفس میکشم انگار اب یخ خوردم ی جوریه.هی سرفه میکنم.تنگی نفسم نمیدونم واسه استرسمه ک 14 سال دارمش یا علائمه.ترس دارم.واسه منم دعا کنید.انشالله زودتر این لعنتی شرشو کم کنه بره

میگه من که جایی نمیرم میرم خونه مادرم میگم خونه مادرت برادرات نمیان میگه اونا که جایی نمیرن اونا ندا ...

نگران نباش احمقه مادر شوهرت البته خون به جگر شدم تا اینو به مامان خودم فهموندم بابامم هنوز نفهمید. والله به پدر مادر خودمون نمیتونیم حالی کنیم مادر شوهر و خانواده شوهر که جای خود داره. برات دعا میکنم انشالله که چیزیت نیست گلم. ولی این لعنتی تبش هی میره و میاد باز اگه دیدی فردا یا پس فردا تب داری حتما برو دکتر. تنگی نفس از مشخصه اصلیشه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
نگران نباش احمقه مادر شوهرت البته خون به جگر شدم تا اینو به مامان خودم فهموندم بابامم هنوز نفهمید. و ...

تبم الان سی وشش هس ممکنه با قرصی که میخورم کلد استاپ دکتر نوشته تبم برگرده؟

چه حس خوبی بهم داد.معنیش چیه.من کادر درمانم.ته گلوم نفس میکشم انگار اب یخ خوردم ی جوریه.هی سرفه میکن ...

خدا بهتون قدرت و سلامتی بده 

کدوم شهرین؟؟؟ اوضاع شهر شما چه جوریه