2777
2789
تستم دادی 

نه دکتر رفتم گف اگه علایمت شدید شد برو بیمارستان تست بده تا وخیم نشده نرو چون الودس بیمارستان

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه دکتر رفتم گف اگه علایمت شدید شد برو بیمارستان تست بده تا وخیم نشده نرو چون الودس بیمارستان

ایشالا که چیزی نباشه علائمت چیه؟

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

عزیزم تو گروهمون یه خانوم با نی نی شش ماهه داشت. فقط ماسک بزن. کمتر بغلش کن. دستاتو همش ضدعفونی کن. انشالله که اصلا کزونا نباشه. حتما زودتر تست بده خیالت راحت شه

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
عزیزم تنگی نفس داری؟؟؟؟ تنگی نفس از مشخصه اصلیشه 

یکم نه زیاد چون قبلا سابقه ریوی دارم دیروز تبم ۳۸/۵ بود از استخون درد و سردرد میمردم الانم اسهال شدمو عرق میکنم وای تبم باقرصا پایین اومده

ان شاالله به زودی سلامتی کامل پیدا کنین هر دوتاتون و نی نی تون هم به سلامتی دنیا بیاد

به دنیا اومده الان رو پام خوابیده

یکم نه زیاد چون قبلا سابقه ریوی دارم دیروز تبم ۳۸/۵ بود از استخون درد و سردرد میمردم الانم اسهال شدم ...

فکر نمی‌کنم عزیزم.انشالله که نباشه براتون حمد میخونم. اسهال هم از تب هست انشالله. نگران نباش انشالله تا فردا بهتر میشی. هویج داری تو خونت بخور حتما 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
ایشالا که چیزی نباشه علائمت چیه؟

پایین تاپیکم نوشتم دیروز از استخون دردو گوشتامو موهای ریز بدنم درد میکرد نمیتونستم سر پا وایسم یهو تب اومد بهم سر درد داشتم از یه شب پیش که بد ترشدم الان به لطف قرصا خوبم

پایین تاپیکم نوشتم دیروز از استخون دردو گوشتامو موهای ریز بدنم درد میکرد نمیتونستم سر پا وایسم یهو ت ...

کجا رفتی این چن وقت؟با کسی ک مشکوک بوده ی جا بودی؟

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
فکر نمی‌کنم عزیزم.انشالله که نباشه براتون حمد میخونم. اسهال هم از تب هست انشالله. نگران نباش انشالله ...

الان خوبه تبم قرصا پوشدنش تبمو میدونی مادر مادر شوهرم برادرش و خانوادش این علایمو داشتن به من نمیگفتن بعد بروز علاییم گفتن فهمیدم به منم صرایت کرده