2777
2789
از بیشعوری دیگران هرچقدر بگم بازم کمه این که بعضیا خیلی اذیتم میکنن

شعور اگه خریدنی بود از جیب خودم برا خیلیا مایه میذاشتم، سعی کن با بیخیالی رد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🥺🥺🥺

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

باور کن من بد تر از توام حالم اصلا خوب نیست . فکر کنم تا صبح تواتاق تاریکم بشینم فکر کنم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
باور کن من بد تر از توام حالم اصلا خوب نیست . فکر کنم تا صبح تواتاق تاریکم بشینم فکر کنم

هرکس مشکل خودش رو بزرگ تر از بقیه میدونه، حال خرابتو با تاریکی اتاقت بدترش نکن، یه بیخیال همه چی بگو بعدش چشاتو ببند راحت بگیر بخواب

منم همين طور اما همش ميگم خدايا اتفاقي براي خانوادم نيوفته و چيزيشون نشه بسه

آفرین بهت امید بالاتر از همه چیه همین ک امیدت به اون بالایی یک هیچ از خیلیا جلو تری

هرکس مشکل خودش رو بزرگ تر از بقیه میدونه، حال خرابتو با تاریکی اتاقت بدترش نکن، یه بیخیال همه چی بگو ...

امروز نمیشه . مطمئنم از هفت صبح تا الان پشت سر هم برام اومده . چراغارو خاموش کردم ک از خودم شرمنده تر نشم . امروز تا صبح ک هیچ فکر کنم تا یه مدت اوضام همینه 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
امروز نمیشه . مطمئنم از هفت صبح تا الان پشت سر هم برام اومده . چراغارو خاموش کردم ک از خودم شرمنده ت ...

با حال خرابیت مگه چیزی درست میشه؟؟؟ ن جانم همه چیز بدتر میشه، هیچ وقت به زندگیت باخت نده

با حال خرابیت مگه چیزی درست میشه؟؟؟ ن جانم همه چیز بدتر میشه، هیچ وقت به زندگیت باخت نده

باور کن به اندازه کافی قوی بودم . دارم خفه میشم حتی نمی تونم گریه کنم .. خسته شدم خیلی زیاد . ای کاش تموم میشد

باور کن به اندازه کافی قوی بودم . دارم خفه میشم حتی نمی تونم گریه کنم .. خسته شدم خیلی زیاد . ای کاش ...

میفهمم چی میگی اره حق داری منم خیلی وقته اشک چشمام خشک شده و فقط بغض که داره خفم میکنه ولی.... چاره چیه جز تحمل و زدن لبخند الکی😊

میفهمم چی میگی اره حق داری منم خیلی وقته اشک چشمام خشک شده و فقط بغض که داره خفم میکنه ولی.... چاره ...

شبا مجبور نیستم لبخند بزنم . تو تاریکی اتاقم کسی نمی بیندم .