2777
2789
عنوان

شوهرم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 47 پست
😍😍😍😍😍😍😍😍👌👌👌👌تمام متناتون رو شات میگیرم و تودفترم مینویسم دفتری ک مخصوص حال خوبمه..واقعا ...

من انتخاب کرده ام شاد باشم
حتی وقتی هیچ چیز آن طور که می خواهم نیست ،
حتی در اوجِ مشکلاتم
من یاد گرفته ام در دلِ بدترین اتفاقات هم بگردم و
بهانه ای برایِ امیدواری و لبخند ، پیداکنم
من یاد گرفته ام بخندم ،
حتی وقتی دلیلی برایِ خندیدن نیست ...
آدمِ بی غمی نیستم ،
من هم دلم می گیرد !
اما نه منتظرِ کسی می مانم که آرامم کند ،
نه در انتظارِ دستی ، که از راه برسد ،
و نوازشم کند ...
نیازی به دلسوزیِ هیچ کس ندارم !
من خوب کردنِ حالِ خودم را بلد شده ام ...
و قوی بودن را ؛
به تمامِ تسلیم شدن ها ترجیح داده ام...

من شاد و قوی هستم ، توکل میکنم و امیدوارم...

💟 

من انتخاب کرده ام شاد باشم حتی وقتی هیچ چیز آن طور که می خواهم نیست ، حتی در اوجِ مشکلاتم من یاد گرف ...

هرچقد تشکر کنم کمه چقدر خوشحالم که هستین وخداشمارو باهام اشناکرد👌👌👌😍😍😍منم دقیقا همین تصمیم رو گرفتم از اون روزی ک تو تاپیکم حرف زدیم گاهی شاید کم بیارم ولی تغییر میکنم😍😍😍😍یک دنیا ممنونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچقد تشکر کنم کمه چقدر خوشحالم که هستین وخداشمارو باهام اشناکرد👌👌👌😍😍😍منم دقیقا همین تصمیم رو ...

✍💎
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن

آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط
و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ جزو افراد مهمند یا نه فقط هستند .
آیا براستی ارزش دارد از کسانی که برایمان اهمیتی ندارند برنجیم !؟
چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.

این راز آرامش است دوست خوبم

یک دایره فرضی
💟 انشالله خدا بهتون یه نی نی خوشکل بده و شما رو غرق شادی کنه 

امین

✍💎 برای خودت یک دایره اعتماد درست کن آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌این رو هم انجام میدم عالیه کاش بتونیم بی توقع باشیم .انشالله فقط به همچین معجزه ای نیاز دارم که شادبشم😍😍😍😍😍😍خیلی خوبی الهی هزارساله بشی 😘

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌این رو هم انجام میدم عالیه کاش بتونیم بی توقع باشیم .انشالله فقط به همچین معجزه ...

یک روز دختری خواهم داشت که تمام دنیای من است🤩شبیه خودم با چشمهایی زیبا که همه ی دنیا را زیبا می بیندعاشقانه زندگی می کند ...مهربانی را یادش می دهم...یادش می دهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را ❣آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند👧روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر😘 بسیار مهربان تر 💞بسیار صبورتر... دوستان گلم چندساله درحسرت بچه داشتنم وشوهرم نمیخواد دعاکنین به ارزوم برسم

انشالله 

‌ ❣همین الان یهویی یه آرزوی قشنگ تقدیم به شما...❣

آرزو دارم .... !
ناخواسته به دست آورید .... !
آنچه را که بیصدا از قلبتان گذر كرده است .....!
و آنگاه شگفت زده با خود بیاندیشید : آیا کسی برایم "دعا" کرده بود ....!!!.

💞این آرزوی من برای شما💞

یک روز دختری خواهم داشت که تمام دنیای من است🤩شبیه خودم با چشمهایی زیبا که همه ی دنیا را زیبا می بین ...

😭😭😭😭😭😭گریم گرفت خیلی خیلی ممنونم مهربون بخداشماها فرشته این ..بادل پاکت دعا کن امسال خدا بهم یک بچه بده بعد شش سال انتظار شکل این جوجه خوردنی 😭😘وشوهرم بخواد تازندگیمون هم شیرین تر بشه ومنم سرگرم بچه بشم و حساسیتم کم بشه.دعادرحق بقیه زود اجابت میشه ..انشالله شماهم به ارزوهات برسی اگه بچه هم داری خداحفظشون کنه خوشبحالشون باهمچین ماادری 👌👌😍

@2001saaraa    

جونم عزیزم؟😁😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
هستس بذارم

هستم عزیزم😊

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

چقدر خوشگلی ماشاالله .  خیلی قشنگی خوشگل خانم😘

عزیزم دیدی میخوام بپاکم نمونه

دیدم قشنگم😘😘😍😍خیلی خوشگلی