2777
2789
عنوان

شوهرم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 47 پست
👌👌👌👌👌👌عااالی منم باخودم گفتم مهم نیست بعد برام جبران میکنه ..و سعی کردم بیخیال باشم اما امشب ک ...

‍ 🍃🌸
خوشبختى يك احساس درونيه
مهم نيست كجايى و چيكار ميكنى
مهم اينه كه تو همين لحظه حالت خوب باشه
خوشبختى يعنى استمرار لحظه هاى خوب
لحظه هايى كه خود ما تصميم ميگيريم چگونه سپريشون كنيم
وقتى احساس خوب خواهى داشت كه:
خودت رو با خط كش آدمها اندازه نگيرى
فارغ از هر نتيجه اى تلاش كنى
از ترس هات رد بشى،يعنى از ترس هات نترسى
با همين پولى كه توى جيبت دارى خوشحال باشى
غصه نداشته ها و نرسيدن هات رو نخورى
روى حرف هيچ كسى بجز خودت و خدات حساب نكنى
آدمها رو دوست داشته باشى ولى مراقب اندازشون باشى كه يك وقت خودت رو سايزشون نكنى
توى هر شرايطى شكرگزار خداوندت باشى
اخم ديگران رو توى نگاه مهربونت حل كنى
از هيچ كسى انتظار نداشته باشى
توقع هم نداشته باشى
سخاوت مند باشى حتى به اندازه هديه كردن يك لبخند
با مرور بعضى خاطرات نيفتى بجون خودت
امروزت با ديروزت يك كوچولو متفاوت باشه
خلاصه
وقتى نبض احساست رو ميگيرى با يك لبخند از ته دلت بگى خدايا شكرت
و در آخر
تو به همون اندازه كه فكر ميكنى خوشبخت خواهى بود

💟 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گوشه و کنایه فایده نداره رک بهش بگو والا 

همون روز دوم گفتم رک گفت بیپولم اما من میبینم بااینکه کارش تعطیل بود ولی خوب پول خرج میکرد.الانم ک کیک اورد بیشتر عصبی شدم نمیدونم شاید شوهرم ودوستاش برای شاگردش تولد گرفتن😞

من نمیدونم شما چند ساله ازدواج کردید یا قبلا شوهرتون چطوری بوده ولی به شخصه هرگز و هرگز روز تولدم رو به هیچکس یادآوری نمیکنم. هر کس تبریک گفت خوشحال میشم هر کسم نگفت دلخور نمیشم. کادو دادن و ندادن هم برام مهم نیست.  به نظرم اینکه تبدیل به وظیفه بشه اصلا چیز خوبی نیست.شاید امسال حوصله نداشته. اونم توی این وضع....

‍ 🍃🌸 خوشبختى يك احساس درونيه مهم نيست كجايى و چيكار ميكنى مهم اينه كه تو همين لحظه حالت خوب باشه خ ...

مثل همیشه منو ارروم کردی چقدر قشنگ بود حرفاتون😍😍😍😍😍😍😍😍لبخند به لبم اومد درست میگی نباید برام مهم باشه👌👌👌هیچی مهم تر از ارامش نیست روزمو خراب نمیکنم ❤❤❤به جاش تو یک فرصت دیگه کادومو ازش میگیرم یجوری😁

من نمیدونم شما چند ساله ازدواج کردید یا قبلا شوهرتون چطوری بوده ولی به شخصه هرگز و هرگز روز تولدم رو ...

همینم دررررسته👌چقدر خوبین من که خیلی حساسم متاسفانه و زود ناراحت میشم..اخه هرسال عادتم داده به تولد بازم توقع داشتم ..کاش منم مثل شماا بشم👌❤

ارره😁😁ولی من خل وچلم باز کم نمیذارم میدونم😶

عزیزم خل و چل نیستی

اتفاقا عاقلی

برخلاف بعضی دوستان که میگن تو هم نکن نظر من اینه که وارد جاده لجبازی نشو....نگو اگه اون کاری برام نکرد منم نمیکنم. تو محبت خودتو ابراز کن بی توقع. منتها اگه اون کاری نکرد تو خودتو خیلی به زحمت ننداز. مثلا همون پختن کیک تو خونه کافیه. کادو هم ندادی ندادی.اگه اون دیگه چیزی نگرفت تو هم ساده تر بگیر نه اینکه کلا قطعش کنی و بعد بشه دعوا. ان شالله به پای هم خوش و خرم باشید.

اینم کادوی روز تولدتون

واااای ممنونم😍😍😍😍😍چه خوشمزه😂بهم گفت اگه ناراحتی که فکر میکنی واسه اون ما گرفتیم خداشاهده خودش گرفت از داییش ماهم خوردیم واسه توهم اوردم من خیلی بیپولم ..منم همونچوری واسه تو شیرینی گرفتم که دوست داری

عزیزم خل و چل نیستی اتفاقا عاقلی برخلاف بعضی دوستان که میگن تو هم نکن نظر من اینه که وارد جاده لجب ...

فداااتشم ممنون ارره اخه اولین سالم بود که نگرفت ولی هرچی بخوام میخره واسم...فهمیدم ناراحتی امشبم الکی بود و فقط شبمون رو خراب میکنم اینجوری.برام توصیح دادم بالاتر گفتم.ممنونم عزیزم اره همینکاررو میکنم قبلا خیلی بی سیاست بودم و خیلی جاها بچه بازی دراوردم میخوام زرنگ بشم و دعوا راه نندازم👌😍

واااای ممنونم😍😍😍😍😍چه خوشمزه😂بهم گفت اگه ناراحتی که فکر میکنی واسه اون ما گرفتیم خداشاهده خودش ...

اینا هم برای حال خوبتون و آشتی کنون با همسرتون

📝

کاش همه معنی راز زندگی را می دانستیم
راز زندگی درک کردن می خواهد.
زندگی چیز کوچک و بی معنی نیست که راحت بتوان از آن گذشت.
زندگی از هر چیزی که فکرش را کنی گران تر و دست نیافتنی تر است.
راز زندگی تو هستی
بودن تو
سلامتی تو
و خندهای شیرین خودت
و ضربان قلبی که هر ثانیه می شنوی
و چشمانی که هر روز صبح می گشایی.
راز زندگی ...
زندگی دوباره هر روز توست ...
زیرا آدمی یکبار به دنیا می آید و یکبار زندگی می کند
پس تا می توانی زندگی را زندگی کن ...

🌺🍂🌺
🌺🍂🌺

اینا هم برای حال خوبتون و آشتی کنون با همسرتون 📝 کاش همه معنی راز زندگی را می دانستیم راز زندگی د ...

بدجور دلمو هوس انداختی الانه ک بخاطر اینا دعوا بیفتیم 😍😍😍😂😂😂شوخی کردم مرسی مهرربون .چقدر متن زیبایی انشالله هیچ وقت هیچ وقت غم وناراحتی نبینی دوستم خیلی خوبی ماااهی👌👌👌😍😍😍😍😍

بدجور دلمو هوس انداختی الانه ک بخاطر اینا دعوا بیفتیم 😍😍😍😂😂😂شوخی کردم مرسی مهرربون .چقدر متن ز ...

خوب خدا رو شکر که حالتون خوب شده 

✨قوانینی برای خوشبختی:

🍁موهبت‌های خود را شمارش کنید نه مشکلاتتان را.

🍁 در لحظه زندگی کنید.

🍁 بگویید دوستت دارم.

🍁 بخشنده باشید نه گیرنده.

🍁 در هر چیزی و هر کسی خوبی‌ها را جست‌و‌جو کنید.

🍁 هر روز دعا کنید.

🍁 هر روز حداقل یک کار خوب انجام دهید.

🍁 در زندگی اولویت داشته باشید.

🍁 اجازه ندهید مسائل کوچک و خیالی شما را آزار دهد.

🍁 عادت همین الآن انجامش بده را تمرین کن.

🍁 زندگی‌تان را با خوبی پر کنید.

🍁 خندیدن و گریه کردن را بیاموزید.

🍁 لبخند بزنید تا دنیا به شما لبخند بزند.

🍁 از هیچ چیز یا هیچ کس غیر خدا نترسید.

🍁 در سختی‌ها به خدا توکل کنید.

💟 تازه الوچه ها رو هم تنهایی می خوریم جای شما خالی 

خوب خدا رو شکر که حالتون خوب شده  ✨قوانینی برای خوشبختی: 🍁موهبت‌های خود را شمارش کنید نه ...

😍😍😍😍😍😍😍😍👌👌👌👌تمام متناتون رو شات میگیرم و تودفترم مینویسم دفتری ک مخصوص حال خوبمه..واقعا چه ارامشی داره حرفاتون اینهارو هم انجام میدم😍😍😍😍👌نووش جونتون تاصبح خوابم نمیبره بخاطر الوچه ها😂