2789
عنوان

زایمان

117 بازدید | 25 پست

خانما من 8یا 10 آبان پریودم تموم شد یعنی آخرین پریودیم بوده کسی میتونه حساب کنه چه زمانی زایمان میکنم؟و اینکه از طبیعی میترسم یکی میتونه برام توضیح بده دردش چطوریه؟

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ریاضیم ضعیفه ولی اگه لگنت بزگ باشه و اونجور که شنیدم سایز پاتم بزرگ باشع زایمان طبعی راحتی خواهی داشت ولی اگه ریزه میزه وتپل باشی به شدت درد خواهی کشید 

با تشکر زهرا خانوم😁😁😁

باید بگم شما خیلی گلی ولی تو باغ من برا تو جایی نیست 
من ریاضیم ضعیفه ولی اگه لگنت بزگ باشه و اونجور که شنیدم سایز پاتم بزرگ باشع زایمان طبعی راحتی خواهی ...

من ریزه میزه هستم 

پس گاوت زاییده چند کیلویی قدت چقدره سایز پاتم بگو لگنت بزرگه؟ 😁😁😅😅😅

قدم 155 و زنم 59 سایز پا هم 38 البته 18سالمه

قدم 155 و زنم 59 سایز پا هم 38 البته 18سالمه

چه کوچولیی من ۱۷سالمه 😁۱۷۴قدمه ۷۲اخرین بار وزنم بود سایز پامم ۴۰ غولیم واسه خودم 

به احتمال بالا خیلی درد میکشی 

کلا توصیه میکنم تو بارداری تحرک داشته باشی ماه های آخرم ورزش های زایمان رو بکنی  پیاده روی&nbs ...

آخه من درس میخونم همین جوری جون تو بدنم نمونده خیلی ضعیف شدم تو بارداری تا الان که هفت ماهمه فکر کنم فقط 1کیلو اضافه کردم😢خسته میشم نمیتونم پیاده روی کنم

چه کوچولیی من ۱۷سالمه 😁۱۷۴قدمه ۷۲اخرین بار وزنم بود سایز پامم ۴۰ غولیم واسه خودم  به احتما ...

اره ما کلا خانوادگی ریزه میزه ایم حالا شوهرم جای منو پر کرده تا دلت بخواد هیکلی و قد بلند😂

اره ما کلا خانوادگی ریزه میزه ایم حالا شوهرم جای منو پر کرده تا دلت بخواد هیکلی و قد بلند😂

یه فامیلی داشتیم تیکه به من میزد که نمیدونم چرا هر چی دختر ریزه میزس شوهر قد بلند گیرشدن میاد😂

زیرش گم میشی که😅😅😅😁😁