2777
2789
عنوان

تو رو خدا دوست دختر نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 108 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر است ظالم بود تا فاسد.آدم بچه کش باشه ولی بچه باز نه.فساد روح آدمو خرد میکنه و شاید هم دیوانه.هیتلر تو نوجوانیش بر خلاف خیلی از جوونا به فکر زن نبود.اون پاک دامن بود.اما به جایش جنگ و نسل کشی راه انداخت.شاید با بی رحمی بشود مقابل شهوت ایستاد

سلام به امید یک انقلاب که همه مارا از صهیونیسم نجات دهد.مرگ بر متفقین خائن.
فکر کنم ؛ اونوقت تشکر کنه از اون خانم . که چهره واقعی شوهرش رو نشون داده بهش . فساد که تو جامعه زیاد ...

من میگم هر دو جنس مقصرن خب؟؟؟

این بررسی در سطح جامعه درسته

ینی من میگم مردی ک متاهله و وارط رابطه دیگه میشه هرزست و زنی ک باهاش وارد رابطه میشه اونم هرزست

حالا میریم در سطح زندگی ببین تو ی همسر داری فک کن شوهرت بهت خیانت کرده من میگم ایا برای تو مهمه ک با کدوم زن بوده؟

ببین اون زن دست از شوهرت برداره ی زن دیگه میاد

ببین داری میگی زنی ک زندگیتو خراب کرده

حرف من اینه زنی زندگیتو خراب نکرده تو شوهرت زندگیتو خراب کرده

شوهرت هرزست

من میگم اگر زن خرابم نباشه مرده با حیوون وارد رابطه میشه

تو دین و زندگی پیش دانشگاهی هم خوندیم اینا همش عوامل زمینه گناهه وگرنه انتخاب اصلی بر عهده اون فرده

تو میگی هیچ زنی نباشه تا مرد از رو اجبار وارد رابطه نشه

مگه عقل وجود نداره اختیار چی میگه؟؟

اتفاقا مرد واقعی اونه ک مورد باشه و وارد رابطه نشه

تشکر کنه ؟! این حتی درخود غرب هم ک ادعای روشن فکری تمام داره جمله بی ربطیه ی ادم برای خطا کردن ممکنه ...

ببین همون هوسو دارم میگم

کسی ک ب هوس جواب مثبت بده مقصره

شما داری میگی زن زندگیتو خراب کرده

خیلی خب اگر مرد ب زن بگه دست از سر زندگیم بردار خب اون زن ب اصطلاح هرزه دست بر میداره یا حالا دفه اول برنداشت دفه سوم چهارم بر میداره

حالا من اگر بدونم شوهرم داره بم خیانت میکنه بعد اون زن هرزه هم ببینم گیریم ک من زن هرزه رو هم کشتم وقتی شوهرم دوباره ب ی زن دیگه نخ بده ایا واقعا فرد دیگه مقصره؟؟؟ایا جای این هست من از کس دیگه ناراحت شم؟

ببین همون هوسو دارم میگم کسی ک ب هوس جواب مثبت بده مقصره شما داری میگی زن زندگیتو خراب کرده خیلی ...

سلام شما واقعا فمنیست هستید؟چه بد و چه خوب.اولا چونکه فمنیسم هم از ابزارهای کمک به ایجاد فساد هست.ثانیا اما در کنار چیزهای غیر منطقی،چیزهای خوب هم دارد.من خودم یکم هستم در قالب شوگونیسم.البته بعد با شما صحبت می کنم.شاید هم پیام بدهم.چون من می توانم کمکتان کنم.به شوگونیسم بپیوندید. 

سلام به امید یک انقلاب که همه مارا از صهیونیسم نجات دهد.مرگ بر متفقین خائن.
ببین همون هوسو دارم میگم کسی ک ب هوس جواب مثبت بده مقصره شما داری میگی زن زندگیتو خراب کرده خیلی ...

من حرفم بازنهاس ک خودشون رو ارزون نفروشن برای خودشون ارزش قائل باشن همین

من حرفم بازنهاس ک خودشون رو ارزون نفروشن برای خودشون ارزش قائل باشن همین

اون که اره

قطعا باید اینجور باشه

منم دوس دارم نگاه فقط جنسیتی از روی زنا برداشته بشه دوس ندارم فقط به عنوان ی ابزار برای ارضای هوس ب زنا نگاه بشه

اما این اتفاقا با دوس دختر نشدن اتفاق نمیفته

باید نگاه جامعه عوض شه

الان دوس دخترم نشن خیلیا هستن ک ب اصطلاح مذهبی ان تا احساس نیاز جنسی میکنن میگن بریم زن بگیریم این همون ابزار بودنه

اون که اره قطعا باید اینجور باشه منم دوس دارم نگاه فقط جنسیتی از روی زنا برداشته بشه دوس ندارم فقط ...

در مورد اخر حرفتون باید بگم این وعده خدابوده ک وقتی اماده بودید برای ازدواج و با ازدواج کردن از طریق درست ب نیازتون پاست دادید ارامش را براتون برقرار میسازیم درسته ک ایراد اگه وجود داشته باسه در افکاره قطعا همینطوره چرد ک انسان طبق افکارش رفتار میکنه ولی با برچیده شدن زمینه کم کم ابکار هم درست میشه ایا وقتی دختری ب اسانی وارد رابطه نشه برای پول برای هوس یا هرچی پسری ب خودش جرئت میده ک دیگ بگه دختر ها هرزه شدن ؟ و خود اون پسر ک هزار ایراد داره زن را متهم کنه؟اگه زن محکم درقبال این افراد هوسباز بایسته بساط هوسرانیشون جمع تر نمیشه ؟ فکر کنید ک این روابط ازاد باشن مثل امریکا ایا اونوقت همه چیز درست میشه ؟ نمیگم این مورد تمام مورده و مسئله رو کاملا حل میکنه چرا ک افراد مریض درهمه جوامع وجود دارند ولی ب ه حال این هم ازمواردی ک در اوضاع کنونی بی تاثیر نیست

ینی تو میگی روابط بر مبنای هوس و بی هیچ تضمینی موردی ندارن در صورتی ک پای ی فرد متاهل درمیون نباسه؟

روابط بر مبنای هوس؟؟

الان میگی هر رابطه ی قبل ازدواج بر مبنای هوسه؟

رابطه بی تضمین و بر مبنای هوس میدونی چیه؟رابطه ایه ک ی مرد  میاد خواستگاری ی دختر خانواده دختر فک میکنن نهایت کاری ک باید بکنن اینه ک ی مهریه سنگین بذارن و دختر میره ب اسارت

خواست راجع ب بچه نظر بده مرد میگه بچه منه

زنه نخواست بچه بره جایی مرده میگه بچه منه هرجا من گفتم میره

زنه اذیت شد خواست طلاق بگیره مرده میگه طلاقت نمیدم 

زنه خواست بره خونه باباش مرده میگه اختیارت با منه هرجا من گفتم میری

این نگاه جنسیتی نیست؟؟

اینجا زن فقط ی وسیله زاد اوری نیست بدون ارزش و اختیار انسانی؟؟؟وقتی قوانین اینجور باشه معلومه ک همه میگن حتما زنا لیاقت اختیار خودشونو ندارن ک قبل ازدواج دست باباست(جنس مذکر)و بعد ازدواج دست شوهر(جنس مذکر) ی جنس مونث اختیارش کی دست خودشه؟؟

ما اصل مشکلات زنای جامعمون همون قوانین قانونی کشوره ک همه هم فک میکنن درسته؟اگر قرار نگاه کالا از روی زنا برداشته شه بهتره اول قوانین اصلاح شن

در مورد اخر حرفتون باید بگم این وعده خدابوده ک وقتی اماده بودید برای ازدواج و با ازدواج کردن از طریق ...

چرا باید حرف پسرا مهم باشه

خب ما هم میگیم پسرا هرزه شدن؟

چرا زنا باید هوسرانی بقیه رو جمع کنن