2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 44 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

؟؟؟

باشما نیستم از دوستم پرسیدم عزیز🎈😘

خب برو ولی رعایت کن ماسک بزنو 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

برای داییم پیام تبریک فرستادم جواب نداد فکر کنم ناراحت شده آخه مامانم و بابام که بزرگتر هستن هم نرفت ...

وا یعنی چی چرا شما اینجوری مادرت خیلی اشتباه کرده برین نکات بهداشتیو رعایت کنین چیزی من بجای داییت دلم گرفت شما نرین پس کی بره

ای خداااااااااا من مرد نیستم اشتباهه کاربری شده کم سوال کنید
کرونا حالا حالاها هس حتی بدترم میشه بهتر نمیشه

یکم صبر کنید دارو رو بسازن، میشه مثل آنفولانزا، بگیریم درمان داسته باشه، نه اینکه الان همه بگیریم و بنده خداها یی که بدن ضعیف دارن بخاطر ماهایی که اهمیت نمیدیم جونشون رو از دست بدن

خابیدم  دختر دلشکسته لج کرده .ب شوهرش گفته رفتی خونه لباسای منم بیآر🤦‍♀️😐

بیخیال معلومه نمیخوادش و فقط افتاده داخلش😒😐😐😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

؟؟؟

بعض یا درک ندارن من دو ماه و خورده ای هست قرنطینه هستم هیچ جا نمیریم یه ده روزی هست دو بار خونه مامانم و داداشم رفتم دیگه خسته شده ام البته مامانم و داداشم کنار همه خونشون 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
زیادی خونسرده  من شک کردم شاید سرکاریه  اخه ادم انقد خونسردددد

اره والا 😐🎈ولی ما زیادی عاشقیم بقیه زندگی عادی میکنن

یکم صبر کنید دارو رو بسازن، میشه مثل آنفولانزا، بگیریم درمان داسته باشه، نه اینکه الان همه بگیریم و ...

دیگه چیکار کنیم  رعایت میکنیم خونه کسی هم نمیریم

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
بعض یا درک ندارن من دو ماه و خورده ای هست قرنطینه هستم هیچ جا نمیریم یه ده روزی هست دو بار خونه ماما ...

خب عزیزم اگه دوست داری برو ولی رعایت کن خیلیم نشین دم عقد برو و زود برگرد🎈😊

یکم صبر کنید دارو رو بسازن، میشه مثل آنفولانزا، بگیریم درمان داسته باشه، نه اینکه الان همه بگیریم و ...

خب شما نگیر انتقالم نده و کسیو نکش

اما کرونا همینطوری هست تا یکسال دیگه

دارویی که ازشم ساختن باعث کوری میشه عوارضش گفتن از خود کرونا بدترع

واکسنش گفتن یا ۶ماه دیگه میاد یا هیچوقت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز