2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست

نرو جانم، پسر منم بهمن ماه بخاطر همین رودروایسی که داشتم با خواهرم و نامزدی دخترش بود و بی عقلی کردم و رفتم کرونا گرفت، دوهفته بیمارستان بستری شد و بیچاره شدم، تا یکماه درگیر مریضیش بودم، دلم میخواستم بمیرم و بچه نوزادمو اونجوری با آنژوکت نبینم، هرچقدر هم رعایت کنی فضای بسته اس و خدایی نکرده یکی داشته باشه میگیرین، شما و همسن های شما و من چیزی مون نمیشه، بچه ها برعکس چیزی که میگن زود میگیرن، تو بخشی که پسرم بستری بود بخش اطفال بود بیشتر از 30 تا بچه و نوزاد بودن، از 30 روزه تا 7 ساله! 

خب شما نگیر انتقالم نده و کسیو نکش اما کرونا همینطوری هست تا یکسال دیگه دارویی که ازشم ساختن باعث ...

چقدر شما بی ملاحظه ای 

حداقل اگه اطلاعات کافی نداری چرت و پرت نگو و الکی شایعه درست نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اگه دوست داری برو ولی رعایت کن خیلیم نشین دم عقد برو و زود برگرد🎈😊

عقد ما  بیشتر میرن محضر  عقد میکنن تمام دو ساعت بیشتر طول نمی کشه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
عقد ما  بیشتر میرن محضر  عقد میکنن تمام دو ساعت بیشتر طول نمی کشه

خب پس برو ولی حتنا حتنا رعایت کن شیرینی و ایناهم نخوریااا😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خب شما نگیر انتقالم نده و کسیو نکش اما کرونا همینطوری هست تا یکسال دیگه دارویی که ازشم ساختن باعث ...

عزیز من این بیماری زنجیره ای هست، با من و یکی دونفر زیاد یا کم نمیشه، عزیزای خودت بیشتر از همه گناه دارن، دارد رو دوتا کشور ژاپن و آمریکا تازه جواب گرفتن از حیوانات، هنوز رو انسان جواب نداده، که شما میگین کوری میاره، خیالتون راحت، کشورهایی داریم که برای خودشون ارزش قائل هستن، هرچند شما دوست دارین تشریف ببرین، امیدوارم سلامت باشین. 

نرو جانم، پسر منم بهمن ماه بخاطر همین رودروایسی که داشتم با خواهرم و نامزدی دخترش بود و بی عقلی کردم ...

آخی آره خیلی خطرناکه بگو ناراحت بشه چیکار کنم 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
چقدر شما بی ملاحظه ای  حداقل اگه اطلاعات کافی نداری چرت و پرت نگو و الکی شایعه درست نکن

عزیزم با کسی بحث نکن، ما وظیفه ای در قبال کسی نداریم، بنده خدا کادر پزشکی که خودشون رو سپر بلای مردم ما کردن که حاظر نیستن از کمترین تفریح بگذرن، پسر من بخاطر تعارفات من گرفت، میدیم پرستارهای بیچاره چقدر با جون خودشون و خانواده هاشون بازی میکردن بخاطر بیمارها، اونوقت ما... 

آخی آره خیلی خطرناکه بگو ناراحت بشه چیکار کنم 

به نظرم عذر خواهی کن و بگو بچه ام یکم مریض احوال هست، یا اگه واقعا واجبه و نمیتونی به هیچ عنوان نری خودت تکی برو و تا چند روز بچه ات رو نبوس و خیلی رعایت کن، خیلی سخته، ولی اگه میتونی زنگ بزن به عروس خانم، معمولا آقایون شرایط رو مثل خانم ها درک نمیکنن

دیگه چیکار کنیم  رعایت میکنیم خونه کسی هم نمیریم

بهترین کار همینه، حداقل خودتون رو ایمن کردید، به زودی داروی کرونا هم خواهد اومد، مثل خیلی از بیماری ها درمان پیدا میکنه، تو خونه از کنار فرزندت لذت ببر و خوشحال باش  که سالمه 🌹