2777
2789

میگم خانوما راسته که میگن عکسایی ک تو طول بارداری از جنین گرفتن تو سونو موقع زایمان همشونو ازت میگیرن؟😑

من همه عکسای سونورو زدم تواتاق نینی ینی درش بیارم؟😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیچ کدومو نمیخوان از من که هیچی نخواستن حتی یه ازمایشم نخواستن خودشون قبل زایمان آزمایش گرفتن ازم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
وااا نه..من واسه هیچکدوم از زایمانام هیچ سونو و آزمایشی نبردم.. فقط شناسنامه خودم و شوهرم و دفترچه ب ...

اهان مرسی عزیزم والا خاهرشوهرم گف براچی عکساشو زدی دیوار بکن موقع زایمان اینارو ازت میخانو ازاین حرفا منم ترسیدم

من برا زایمان اولم هیچی نبرده بودم ن سونو ن ازمایش دکترم گف هیچی نیار

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اهان مرسی عزیزم والا خاهرشوهرم گف براچی عکساشو زدی دیوار بکن موقع زایمان اینارو ازت میخانو ازاین حرف ...

نه عزیزم نگران نباش هیچکدومو نمیخوان..ان‌شاءالله زایمان راحتی داشته باشی😘

🖤