2777
2789
عنوان

پشیمونی 😔

530 بازدید | 36 پست

سلام خانما صبحتون بخیر 

تاحالا شده احساس کنید از یه جلایی به بعد بی فایدس 

من الان همین حس و دارم بعد از دعوای دیشب دیگه اروم نمی شم 

کاش ادما بدونن یک کلام ساده چقدر دل طرف مقابل و می تونه خوشحال کنه 

من شوهرم دوستش دارم و عاشقش بودم حتی اما نمی دونه که تایه جایی می شه با این سازی که کوک کرده رقصید ، چه بسا عشق هایی که به نفرت مبدل شدند

نمی دونم باید چیکارکنم ، نمی گم من مقصر نیستم ، چرا تقصرمنم هست خیلی جاها منم یه حرفی و زدم که بیشتر ناراحتش کرده و درواقع ناراحتمون کرده 

نمی دونم ....... خسته شدم دیگه ... هرروزی که می گذره من فاصله های جدید بینمون و اندازه می گیرم و اون ازدست من بیشتر کلافه می شه بااینکه خیلی دوسش دارم ، شما بگید مرحمی هست برلی کم شدن قدم های خالی بینمون😔😔😔😔

برای دونستن شرح ماجرای دعوا به تاپیک قبلم مراجعه  کنید لطفا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه فایده ، اگه بخوام خودم و به بیخیالی بزنم زندگیم مثل کوه یخ می شه 

خب پس بیخیال نشو هي بشین غصه بخور😐

اخه چرا وقتي حالتون گرفته س میان ارومتونم کنن باز میگید ن نمیشه و فلان؟

این بحثا توی زندگی همه هست عزیزم ..مهم اینه ک چطور بتونی حلش کنی ....اگر خونوادش خوبن و اذیتت نمیکنن ک اشکالی نداره پشتشون باشه .....سعی کن خودتو بیشتر تو دلش جا کنی حرفایی ک میدونی حساسه بهش نزن

منم مثل توام . نمیدونم حق با منه یا اون. نمیفهمم. موندم مقصر کار منم یا اونه. بخدا موندم .خسته شدم . واقعا انگار از قصد دارم کاری میکنم که از هم خسته بشیمو ول کنه بره. کاش حداقل مقصر معلوم بشه

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

عزیزم یعنی صحبت‌ها پیشنهادهایی که بچه هاتوتاپیک قبلی بهت کردن هیچ تاثیری نداشته برات.من اونجاهم نظرم این بودکه مشاوره داشته باشی خیلی جاداری واسه تصمیم عاقلانه گرفتن چون هنوززندگیتونوشروع نکردید. زیاداحساسی برخوردنکن وبه جای حرف دل حرف عقل روهم گوش کن

این بحثا توی زندگی همه هست عزیزم ..مهم اینه ک چطور بتونی حلش کنی ....اگر خونوادش خوبن و اذیتت نمیکنن ...

چیکار کنم اخه اصلا عمش به نظر شما ارزش داره که بخاطر اون اشک من و اینجوری دربیاره عمه ای که تهرانه وما سالی دوبار بیشتر نمی بینیمش ، حالا اگر فحش داده بودم یه چیزی ولی فکرنمی کنم به درد عمت می خوره انقدر حرف بدی باشه که بخاطرش تحقیر بشم و کلی گریه کنم😔😔

2790
2778
2791
2779
2792