2777
2789
عنوان

پشیمونی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 36 پست
من راهنمایی خواستم  فقط همین😔😔

اخه اعصابم خورد میشه ببینم یه نفر ناراحته و هیچجوره هم نمیخواد از وضعیتش بیرون بیاد. کلي اتفافات مثبت توي زندگي هستن خیلیا همین شرایطه الانه شمارو هم ندارن ولي باز مقاوت میکنن و شکستو نمیپذیرن. اینکه بخواین با یه حرف یا یه حرکت حس کنید اخر دنیاس که نشد زندگي

به این فك کنید که میتونست بدترم باشه و به زندگي امیدوار باشید

شیش ماهه نامزدیم و چه زوده برای دعوا 

تو میخوای بااین وضع ازدواج منی بچه بیاری بعد جدا بشی ؟ اون بچهطفل معصوم چ کرده!!

خدانکنه زبونن لال حالا

ولی با پدرت درمیان بزار منطقی خرف بزن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم یعنی صحبت‌ها پیشنهادهایی که بچه هاتوتاپیک قبلی بهت کردن هیچ تاثیری نداشته برات.من اونجاهم نظرم ...

اونا فقط به من پیشنهاد طلاق دادن ، ولی طلاق هم زوده وهم شوهر من کاری نکرده نه دست بزن داره نه فحاشه نه به خانوادم توهین می کنه ولی خیلی پجگانه رفتار می کنه و این بچه بودنه باعث اینهمه درد من شده

چیکار کنم اخه اصلا عمش به نظر شما ارزش داره که بخاطر اون اشک من و اینجوری دربیاره عمه ای که تهرانه و ...

حق داری واقعا ....ی کم جلوش وایستا تا حساب کار دستش بیاد......توهم خونوادشی اصلا از همه کس بهش نزدیکتری ....خونوادش چطورن 

اخه اعصابم خورد میشه ببینم یه نفر ناراحته و هیچجوره هم نمیخواد از وضعیتش بیرون بیاد. کلي اتفافات مثب ...

اخه فقط همینا نیست ما شیش ماهه ازدواج کردیم پنج ماهش جنگ و دعوا بوده

اجازه ی سوال چجوری میرید تایپک قبلی ☺☺

رو کاربر بزن...لیست تاپیکاش میاد

خوش اومدی ولی وسط تاپیک احساسی بندخدا وارد نشو..حس بدی داره..

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

صد در صد با شوهرت برو مشاور خوب . اگه نرفتی مشاوره ادامه این زندگی فایده نداره . رفتم تاپیک قبلی خوندم تک تک حرفات فهمیدم چون برا یکی از اشناهام پیش اومده اون ازدواج کرده و خیلیییییی پشیمون هس چون شوهرش معنای عشق این نفهمید

حق داری واقعا ....ی کم جلوش وایستا تا حساب کار دستش بیاد......توهم خونوادشی اصلا از همه کس بهش نزدیک ...

مامان باباش که خیلی خوبن حقیقتش من و خواهرم جارییم باهم اون فکر می کنه بااینکارا می تونه جلوی من و بکوبه 

عزيزم كتاب مردان مريخى زنان ونوسى رو بخون و بهش عمل كن مطالبش دقيقا چيزاييه كه مشاوراى حرفه اى توصيه ميكنن من كه اين كتاب زندگيمو نجات داد بخون ضرر نميكنى اگر نتيجه نگرفتى (كه بعيد ميدونم نگيرى) هر تصميمى خواستى بگير اينطور كه پيداست شما همديگرو دوست داريد فقط نميدونيد باهم چطور رفتار كنيد كه از هم نرنجيد بخون به همسرتم نامحسوس ياد بده اميدوارم مشكلت حل بشه

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
صد در صد با شوهرت برو مشاور خوب . اگه نرفتی مشاوره ادامه این زندگی فایده نداره . رفتم تاپیک قبلی خون ...

من خیلی دوسش دارم بدبختیمم اینه وگرنه که ولش می کردم از دیشب که اومدم حتی یه زنگ بهم نزده یه پیامک نداده حالمو بپرسه اگر من خونه ی مامان و بابام باشم تا شیش بعد از ظهرم ازم خبر نداشته باشه یه زنگ نمی زنه😔😔😔

اونا فقط به من پیشنهاد طلاق دادن ، ولی طلاق هم زوده وهم شوهر من کاری نکرده نه دست بزن داره نه فحاشه ...

اپسرهاذاتن وابستگی بیشتری دارن تادخترهادارن. ازبچگی مادرحمایتشون کرده و بعدهم نیازبه حمایت همسرشون دارن. شوهرشماهم همینجوره واولویت خانوادش هستن چون هنوزبه شمااطمینان پیدانکرده. سعی کن ازلحاظ عاطفی وروحی بتونی خاطرش روجمع کنی تابهت متکی بشه. وقتی نقصی تورفتارش نداره چراطلاق بگیری.روحرف شماکه به داداشش زدی انقدرحساسه پس قلقش روبدست بیار