2777
2789
عنوان

لعنت..به بی بی چک منفی...به دردی که بعد از تو😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت بچه نمیخواستم اما خب بعد یک سال دیگه میخواستم... هربار منفی میشد حرص میخوردم... یبار شوهر ...

لعنت خدا بر شر شیطان 😅😅😅😅😅😅اقا من از همین تریبون اعلام میکنم بچه نمیخوااااام 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

اینا رو کی زدی با چقد فاصله هر دو رو تو یک روز زدی؟؟؟البته مباااارکه عزیزم به سلامتی بارداری راحتی داشته باشی

من کهبرام مهم نیس بچه اگه خواس بیاد نخواستم گور باباش😂😂

اگه این ماه مامان نشدی ...با این طرز فکر زود مامان میشی 

من چی بگم ک 5 ساله دارم براش مینویسم روزی ک دوست شدم با شوهرم شروع کردم تا الان😅😅😅😅

جفتش امروز صبح زدم نمیدونم به کدوم اعتمادکنم روژان یا مدیکور

وای چ خووووب من دوباره امیدم برگشت شاید مدیکور منفی زده برای منم😅😅😅

به نظرم به هر کدوم گرون تر گرفتی

مام عزیزم مشکلی ندارم این ماهه پنجم اقدامه  تا ی سال ممکنه طول بکشه

ما میدونیم ولی بیا اینو به خونواده ها هم بفهمون مخصوصا داداشم ک 4 سال ازم بزرگتر هر روز زنگ میزنه میگه 

دیگه روحانی هم گفته از 30 فروردین همه چیز به روال سابق بر میگرده منم میخوام دایی بشم دیگه😅😅😅

منم ۳روز از موعدم گذشت اما از ترس منفی شدنش نمی زنم😐 بخودم قول دادم هروقت ک حامله شدم انشاءالله ۱۰ بی بی چک بخرم هرروز بزنم مثبت بشه تلافی اون منفی ها و حال روحی بدم😕

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ما میدونیم ولی بیا اینو به خونواده ها هم بفهمون مخصوصا داداشم ک 4 سال ازم بزرگتر هر روز زنگ میزنه می ...

عزیزم انشالله ب زودی زود مامان میشی

داداشتم دایی😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کسی جواب نمیده بهم ۳ساله منتظرم😭

جفتش هاله داره عزیزم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
منم ۳روز از موعدم گذشت اما از ترس منفی شدنش نمی زنم😐 بخودم قول دادم هروقت ک حامله شدم انشاءالله ۱۰ ...

وااااایی چ با حال عالی گفتی

جفتش امروز صبح زدم نمیدونم به کدوم اعتمادکنم روژان یا مدیکور

چند روز از موعدت گذشته بی بی که نشونه از مثبت بودن دارن ایشالا که بارداری عزیز دلم