2777
2789
عنوان

لعنت..به بی بی چک منفی...به دردی که بعد از تو😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست
اونارم بریز دور نکبت ها رو ایشالابا عقب انداختن پریود حداقل 10روز بفهمیم حامله ایم

ای خواهر من ی بار ۱۵ روز عقب انداختم ازمایشمم منفی بود البته اون موقع اقدام درست حسابی نبود ازدستمون در رفاه بود

دیروز نمیدونم ور چ حساب بی بی چک زدم اخرشم منفی شد کلی خودمو فوش دادم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی هست منم عکس بدم بی بی چکام ببینید من چه عزام بگیرم

بذار

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
الهی عزیزم سنی نداری که گلم بزار یکم از ازدواجت بگذره بگرد مسافرت تفریح کن . منم واقعا زود بود باید ...

اخه 1 سال و نیم تو عقد رابطه داشتیم و من خونه پدر شوهرم بودم یعنی فرقی با ازدواج نمیکرد و همش با هم بودیم و بعد گشتن و زمان گذروندن دیگه تصمیم گرفتیم بعد ازدواج رو بچه تمرکز کنیم ک دکتر هم رفتم هم شهر خودم هم شهری ک زندگی میکنم یعنی شهر شوهرم هر دو جا گفتن وضعیتت عاایه و این ماه باردار میشی دو ماه پشت هم امانشد دو ماهم ک دکتر نرفتم خودم اقدام میکنم ایشالا ک حامله باشم و بی بی نشون نداده باشه چون دیگه حوصبه اقدام کردن هم ندارم😅😅😅😅

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
ما که زدیم چی شد نتیجش 😅😅😅یعنی اسم بی بی چک میاد حالت تهوع بهم دست میده فکر کنم حامله بشم به بی ب ...

چند روزه عقب انداختی ؟

اخه 1 سال و نیم تو عقد رابطه داشتیم و من خونه پدر شوهرم بودم یعنی فرقی با ازدواج نمیکرد و همش با هم ...

اقدام ک والا کاری نداره😂از خداتونم هس

اخه 1 سال و نیم تو عقد رابطه داشتیم و من خونه پدر شوهرم بودم یعنی فرقی با ازدواج نمیکرد و همش با هم ...

از استرسته استرس و بزار کنار درجا باردار میشی

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
چقد هول ازمایشای پیش بارداری رو رفتین؟

اره همشو تو دوران عقد رفتم همه ازمایش ها و پاپسمیر و اینا و هیچ مشکلی هم برای بارداری نبود حتی یه ماه قبل عروسی هم اقدام کردیم ولی گفتیم شاید بخاطر تکاپوی عروسی و اینا نگرفته دکترم گفت 12 تا 22 سیکل یک شب در میان و مطمعن هم بودن ک میشه ولی نشد 

بزن ب بیخیالی باردار میشی خخخ . بعد رابطه سعی کن روزای تخمک گذاری داشته باشی ۱۴روز قبل پری حساب کن از دو سه روز قبلش شروع کن هرروز رابطه داشته باشید سریع هم نرو خودتو بشور

از استرسته استرس و بزار کنار درجا باردار میشی

دکترام هم همینو گفتن😢😢😢😢بدبختی اینجاس من شر همه چیز استرسی هستم و نمیتونم نباشم چی باید کنم

اره همشو تو دوران عقد رفتم همه ازمایش ها و پاپسمیر و اینا و هیچ مشکلی هم برای بارداری نبود حتی یه ما ...

مام عزیزم مشکلی ندارم این ماهه پنجم اقدامه 

تا ی سال ممکنه طول بکشه

دکترام هم همینو گفتن😢😢😢😢بدبختی اینجاس من شر همه چیز استرسی هستم و نمیتونم نباشم چی باید کنم

من کهبرام مهم نیس بچه اگه خواس بیاد نخواستم گور باباش😂😂

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
بزن ب بیخیالی باردار میشی خخخ . بعد رابطه سعی کن روزای تخمک گذاری داشته باشی ۱۴روز قبل پری حساب کن ا ...

من دو ماه اول سریع میرفتم میشستم و حموم میکردم ماه پیش تا صبح خوابیدم این ماه فقط یکی دو ساعت پامو بالا دادم بعد رفتم شستم ببینم چی میشه دیگه نمیشه نشست دختر عمم میگه تا صبح اونجور بخواب من نمیتونم

یعنییییی چی اخه بدون استثنا همه همینو میگن  بیخیال شدیم مثبت شد من نمیتونم تروخدا ب منم یاد بد ...

منم یه مدت بچه نمیخواستم اما خب بعد یک سال دیگه میخواستم... هربار منفی میشد حرص میخوردم... یبار شوهرم گفت یعنی چی؟! یه مدت گیر میدی نمیخوام نمیخوام حالا هم که میخوای  و نمیشه انقد هربار ناراحتی میکنی! منم بهم برخورد... دیگه گفتم بی خیال! شاید فعلا صلاح نیست! به دلایل مختلف.... 

در عرض یکی دوماه حامله شدم!