2789
عنوان

بیاین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست

پای بچت رو با دوغ بشور میگن عالیه بچه من زردی نداش ولی از بچه های اطرافیان با عرق کاسنی و بید ودوغ شستن خیلی خوب بوده برگ کاهو و کلم بزار رو بدنش قنداقش کن

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
الان اوردمش بیرون شیر بدم سکسکسه میکنه میزارمش گریه میکنه

برو  نت مستند صدای گریه نوزاد رو دانلود کن وقتی بچه گریه میکنه ببین کدوم صدا  میده متوجه میشی چشه. خودت کنارش بخواب ب بوی تو عادت داره تو دستگاه سختشه. اگه دکتر گفت شیرت کمه شیر خشک بده ولی یک در میون تا به شیشه عادت نکنه. داروش فقط شیر و دستگاس هر چی شیر بخوره زودتر ازش دفع میشه خودتم ملین بخور بدار یه کوچولو اسهال شهه

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته تا شب توش بمونه فرداش ببرم ازمایش ممکنه کم بشه

خودت خنکی بخور بهش شیر بده اگ شیرت کمه مایعات زیاد بخور بو تو  حموم بگو شوهرت بیاد زیر اب گرم حسابی سینتو ماساژ بده تا راه بیفته شیر دوش پمپی بگیر بزن تا جریان پیدا کنه. قبلش چند تا لیوان اب ولرم بخور. ه

دکتر به من گفت دو روز به بچه شیر خودتو نده شیر خشک بده زردیش خوب شد

اون بر وقتیه که زردی با دستگاه پایین نمیاد میگن زردی به خاطر گرمی شیر مادره دو روز بچه شیر نخوره خوب میشها

عزیزم اینایی که  بالابرات نوشتمو انجام بده خیلی زود خوب میشه. ببین باید زیاد می پی کنه تا مواد سمی از بدنش خارج شه. دکتر به پسر من ملین داد. قطره بیلی ناستر هم خوبه. اگه شیرت کمه بهش شیر خشک بده حتما. خودت فعلا غذااای گرم تخور. تو سوپت به جای گوشت گوسفن که گرمه مرغ بریز

اخه دکتر به من نگفت اصلا دستگاه بگیر نمیدونم

ای بابا چه دکتر خودشو راحت کرده. اینجوری بچه از شیر مادر اونم تو روزای اول که انقدر مهمه محروم میشه . بهترین روش اینه که در کنار شیر مادر و دستگاه چند وعده شیر خشک به بچه داده شه

ای بابا چه دکتر خودشو راحت کرده. اینجوری بچه از شیر مادر اونم تو روزای اول که انقدر مهمه محروم میشه ...

والا چی بگم اخه زردیش بالا بود حتی فرستاد سونو که اسیب ببینه به بدنش زده یا نه بعد گفت شیر خودتو قط کن ولی خوب خداروشکر خوب شد

والا چی بگم اخه زردیش بالا بود حتی فرستاد سونو که اسیب ببینه به بدنش زده یا نه بعد گفت شیر خودتو قط ...

آهان پس خیلی بالا بوده. خدا ر و شکر. من خودم تو نوزادی به خاطر زردی خونمو عوص کردن. خدا رو شکر برا نی نی شما تاداون مرحله نرفته