2789
عنوان

بیاین 😢

210 بازدید | 27 پست

بچم ۶ روزشه بردم دکتر ازمایش گرفت زردی رو ۱۶ داره دستگاه اوردیم تو خونه توش نمیمونه حالم بده خوب میشه؟چکار کنم

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم اولاش سختی داره خوب میشه 

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

عزیزم فک کنم هیشکی قد من از زردی بچش درد نکشیده اخه بچه ی من تا نزدیکای دوماهگی زردی داشت اگه نمیزاشتیم دستگاه تا نوزده بیست بالا میرفت دوبار تو بیمارستان بستری شد دوبار دستگاه اوردیم خونه انقد دکترارو گشتیم انقد از پای بچه ی یه ماهم خون گرفتن که دلم کباب شد اخرش یه دکتر قرص فنوباربیتال داد نصف صبح و نصف شب اون دیگه کلا زردیشو قطع کرد 

ولی خیلی سختی کشیدم من البته همراه همسرم 

خدایا شکرت که تورودارم ...
باید  تو دستگاه بمونه دختر من دو روز موند دستگاه دختر من زردی ۱۷بود البته بیمارستان بستری کردیم ...

همون دوروز خوب شد؟

همون دوروز خوب شد؟

پنجشنبه بردیم دکتر دارو داد خوب شه ولی جمعه شبش تا صبح گریه کرد ۶روزش بود بردیم بیمارستان گفتن زردیش زیاد باید بستری شه شنبه ظهر بستری کردم یکشنبه آزمایش داد دیدم شده ۱۴ بعد شبش به پرستار بخش گفتم میشه بهش شیر خشک بدی یه کم اونم داد با خوردن شیر خشک ببخشید سه بار پی پی کرد بعد آزمایش گفتن ۱۰شده دوشنبه آوردیم خونه بعد چهارشنبه بردیم دکتر گفت کم شده 

انشالله زود خوب میشه وقتی میبینی گریه میکنه ارومش کن وقتی خوابش برد بذارش داخل دستگاه

گفته تا شب توش بمونه فرداش ببرم ازمایش ممکنه کم بشه