2777
2789
عنوان

کمک

153 بازدید | 29 پست

اقا ی تهمتی ب من زدن ب گوش رلم رسید ک اره قبلا با رل قبلیش رابطه داشته رلم باور کرد بهش ثابت کردم دروغه بعد من موقع دعوا باهاش ب رل قبلیم با ی اکانت دیگ پیام دادم بیاد توضیح بده دروغه رابطمون خوب ادامه پیدا کنه ولی رلم فهمید میگ چرا ب من نگفتی پیام دادی .من گفتم بهش موقع دعوا بود وقتی اشتی کردیم دیگ گفتم بیخیال شه ولی فهمیده پیام دادم ولی قصدمم واقعا گفتن حقیقت از زبون رل سابقم بود ولی الان ب مشکل خوردیم قهریم نمیدونم چ کنم کلی تلاش کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدای سرت نباشه غمت

اخه ۱۱ ماهه باهمیم اون یکم خامه فقط بد برداشت میکنه چ کنم من ن وقتی فهمیدم دوسم داره اذیتش کردم ن بی محلی با کسیم سرمو گرم نکردم باهاش خالصانه بودم ولی این جوابم شد

بخون بد حرف بزن لطفا

خوندم رل تو رل شد 🙄

پسرع بهش برخوردع خب قبلش بهش میگفتی ولی بازم میگفت دست ب یکی کردین 

حالا کی اینارو در اوردع؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

یکم دیگه بل.یس شاید راضی شد مزاح میکنم شاد بشیم😐😂

😑😑همش حرف خودشو میزنه واقعا بی تقصیر بودم اخه ثابتم شد فقط حرفش اینه چرا بهم نگفتی حرف زدی ده بیستا پی ام 

اخه ۱۱ ماهه باهمیم اون یکم خامه فقط بد برداشت میکنه چ کنم من ن وقتی فهمیدم دوسم داره اذیتش کردم ن بی ...

رل منم مث شماس از همه نظر مهربونو متعهده ولی وقتی شماره رل سابقشو تو تلگرام قبلیش دیدم ازش ناراحت شدم. خاصیت ما دختراس... بلخره غیرت داریم مام دیگ. فقد بهش بگو نزاره بقیه ب خاستشون برسن . دقیقا چیزی ک الان هستین خاسته اوناس

وای چرا اینکارو گردی. تو واسه اثبات اینکه بهش خیانت نمیکنی یچیزایی تو این مایها انجام دادی لاقل از چ ...

اره ولی خاستم ذهنیتش درس بشه راجب من شکش برطرف بشه نمیدونستم میاد میگ چرا بهم نگفتی با رل قبلیت حرف زدی